Ελληνική Πεζογραφία

Σάββατο 20 Απριλίου 2019


Η φιλοσοφία των Εκδόσεών μας αποτελείται από την πίστη που έχουμε στους Έλληνες συγγραφείς και το ταλέντο τους. Αγαπάμε τη δημιουργικότητα και αγκαλιάζουμε τις συγγραφικές προτάσεις των συνεργατών μας! Από εμάς για εσάς τρία εκπληκτικά μυθιστορήματα

- Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία ενός δυνατού μυθιστορήματος με αυτογνωσιακές ποιότητες που θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με άλλη οπτική! Μας τιμάει ιδιαίτερα που ο επί 12 έτη Δήμαρχος, Ιατρός και Συγγραφέας κ. Αλέξανδρος Σταματουλάκης, μας εμπιστεύτηκε με το πόνημά του.
Πρόκειται για το κοινωνικό μυθιστόρημα "Ο Μοναχικός Πολεμιστής", το οποίο αποτελεί μια δυνατή και γοητευτική ιστορία γύρω από την τέχνη της Ζωής. Έχει άρωμα ανατολής και δύσης. Παρελθόντος και μέλλοντος.

- Λένε ότι ένα υπέροχο βιβλίο, σε ταξιδεύει, όταν δεν μπορείς να πας πουθενά!
Στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Μπακιρτζίδη και των Εκδόσεων iWrite, το ταξίδι που θα κάνετε είναι μοναδικό και θα σας βυθίσει σε σκέψεις, αναζητήσεις και νέους αναγνωστικούς δρόμους! "Ο Εκατομμυριούχος και η Επίμονη Μαϊμού", περιέχουν τα πιο ιδιαίτερα συστατικά για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο νόημα της δικής σας ζωής!

- Ο συγγραφέας Γιάννης Μπακιρτζίδης και οι Εκδόσεις iWrite φροντίζουν να συνεχίσετε τα αναγνωστικά σας ταξίδια, σε σελίδες αριστουργηματικά πλασμένων βιβλίων. Αυτή τη φορά, "Ο Αναρχικός Παπαγάλος", κυκλοφορεί για να μας υπενθυμίσει μερικές από τις πιο σημαντικές αξίες της ζωής, όπως η φιλία, μέσα από ένα πολύ ξεχωριστό μυθιστόρημα με δύο ακόμα πιο ιδιαίτερους πρωταγωνιστές! Η φιλία σας με το βιβλίο, θα ξεκινήσει από την πρώτη σελίδα και σας υποσχόμαστε πως δεν θα σταματήσει στην τελευταία! 

Ο Μοναχικός Πολεμιστής
του Αλέξανδρου Σταματουλάκη
Στο γοητευτικό φόντο της Νέας Υόρκης ο Άλεξ Κοσμάτος, ο μετέπειτα Μοναχικός Πολεμιστής, στα χέρια του Γιαπωνέζου Ακίρα, απόγονου σαμουράι, ξεμπλέκει με τα φαντάσματα της παιδικής του ηλικίας και μεταμορφώνεται σε νικητή της Ζωής.

Η καθηγήτριά του, η Γαλλίδα Κατρίν, τον μυεί στον έρωτα και στις μεγάλες αξίες της ανθρώπινης ύπαρξης.
Ο αδελφικός φίλος του διπλωμάτη πατέρα του, ο Πίτερ Ντράκος, τον οδηγεί στο μαγικό κόσμο της διαφήμισης.
Γυναίκα της ζωής του είναι η δημοσιογράφος Σοφία Αγκουίλε, εγγονή του παλιού μαφιόζου ντον Τζιοβάνι.
Γύρω απ’ αυτά τα πρόσωπα στριφογυρίζει ένα πλήθος ξεχωριστών ανθρώπων. Γενναίοι κι έντιμοι σαμουράι. Άγιοι και πολεμιστές της Ανατολής. Μαφιόζοι διψασμένοι για αίμα, χρήμα και εκδίκηση. Γυναίκες φιλόδοξες, σκοτεινές, αλλά και τρυφερές, θεϊκές βγαλμένες από τον αστραφτερό κόσμο της μόδας, των γυναικείων περιοδικών, των επιχειρήσεων και της διανόησης. Έλληνες μετανάστες, φτηνό καύσιμο οι περισσότεροι σε μια αδηφάγα και απάνθρωπη μηχανή του κέρδους. Γνωστοί πολιτικοί, οι «Μεγάλοι» του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και οι μεγιστάνες του Τύπου. Ο ελληνικός εμφύλιος -ένας Έλληνας κομμουνιστής, μαθηματικός, που φθάνει στα όρια της τρέλας- ο μακαρθισμός στην Αμερική, ο Κίσινγκερ και ο Μακάριος. Ο λαμπερός και σκληρός κόσμος των επιχειρήσεων.
Πρόκειται για μια δυνατή και γοητευτική ιστορία γύρω από την τέχνη της Ζωής.
Οι σημειώσεις-σχόλια στο τέλος του βιβλίου
αποτελούν έναν πολύτιμο οδηγό για καθημερινή δράση.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Ο Μοναχικός Πολεμιστής
Συγγραφείς: Αλέξανδρος Σταματουλάκης
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 18.00€
Σελίδες: 548
ISBN: 978-960-627-050-5


Ο Εκατομμυριούχος και η Επίμονη Μαϊμού
από τον Γιάννη Μπακιρτζίδη
"Εσύ γιατί ζεις;" με ρώτησε.
"Τι εννοείς γιατί ζω;"
"Για ποιον λόγο ζεις. Τι θέλεις εδώ πέρα στο χώμα πάνω».
Ο Πάτρικ μιλούσε πολύ απλοϊκά. Για να συνεννοηθώ, έπρεπε να σκέφτομαι περισσότερο σαν μικρό παιδί.
"Είχα έναν σκοπό, αλλά τον πέτυχα νομίζω. Έγινα αυτό που ήθελα. Δημιούργησα μια μεγάλη διαφημιστική εταιρία, μια από τις μεγαλύτερες στη χώρα μου. Έκανα πολλά λεφτά, και ακόμη περισσότερα όταν την πούλησα. Με γράψανε όλες οι εφημερίδες. Έγινα δημοφιλής σε μια μέρα".
"Αν πέτυχες τον σκοπό σου, γιατί δεν είσαι ευτυχισμένος και φοβάσαι τον θάνατο; Μήπως δεν ήταν αυτός ο αληθινός σκοπός της ζωής σου; Νομίζω πως αν είχες πετύχει τον σκοπό της ζωής σου τίποτα δε θα μπορούσε να σε φοβίσει πλέον. Θα ήσουν γεμάτος".
Ο φόβος του θανάτου, ο προσωπικός σκοπός του κάθε ανθρώπου, ο ρόλος των υλικών αγαθών, η σημασία των πνευματικών αγαθών,οι ανθρώπινες σχέσεις, οι δοκιμασίες της ζωής και τα ρίσκα, είναι τα συστατικά αυτού του βιβλίου.
Ο εκατομμυριούχος Κέβιν και η “Επίμονη Μαϊμού” του, που τελικά γίνεται η καλύτερή του φίλη, μας παρασέρνουν σε ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης της ουσίας, της γαλήνης, της δεύτερης ευκαιρίας και του νοήματος της ζωής. Ο Κέβιν το βρήκε. Εσύ;

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Ο Εκατομμυριούχος και η Επίμονη Μαϊμού
Συγγραφείς: Γιάννης Μπακιρτζίδης
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 12.00 €
Σελίδες: 184
ISBN: 978-960-627-047-5


Ο Αναρχικός Παπαγάλος
από τον Γιάννη Μπακιρτζίδη
Τι γίνεται όταν ένας πληγωμένος παπαγάλος βρίσκει αναπάντεχη φροντίδα και αγάπη στην καλύβα ενός φιλόξενου ανθρώπου; Πόσο δύσκολος μπορεί να είναι για τον γερο-Μπεν ο αποχωρισμός αυτής της ξεχωριστής συντροφιάς, όταν πλέον ο Μακ είναι έτοιμος να ξαναπετάξει;
Μία συμπτωματική, ασυνήθιστη φιλία είναι η αρχή της ιστορίας του Μακ, ενός παπαγάλου έτοιμου να ρισκάρει, προκειμένου να γευτεί το όνειρό του∙ την επιστροφή του στο φυσικό του περιβάλλον και την επανασύνδεσή του με την οικογένειά του. Θέλει όμως να επιστρέψει στη ζούγκλα με τους δικούς του όρους, αλλάζοντας τους νόμους της προς όφελος των αδυνάτων του ζωικού βασιλείου. Θα τα καταφέρει; Πόσο εύκολες είναι οι συμμαχίες σε ένα περιβάλλον όπου επιβιώνει πάντα ο ισχυρότερος; 
Ενδιαφέροντες διάλογοι, αποκαλυπτικοί των θαυμαστών αρετών της φιλίας, της εμπιστοσύνης και της αλληλεγγύης που μπορούν οι άνθρωποι να αναπτύξουν μεταξύ τους, αλλά και των στοιχείων εκείνων που μπορούν να διαβρώσουν τις σχέσεις μιας ομάδας, ξεπηδούν συμβολικά και αλληγορικά μέσα από τις φωνές των πρωταγωνιστών του Αναρχικού Παπαγάλου, προκαλώντας ένα απολαυστικό αναγνωστικό ταξίδι.


Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Ο Αναρχικός Παπαγάλος
Συγγραφείς: Γιάννης Μπακιρτζίδης
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 10.00€
Σελίδες: 128
ISBN: 978-960-627-048-2



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah