Pr8ject - Η Αφύπνιση

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που απευθύνεται σε αναγνώστες με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής κι άλλες αναγνωστικές ιδιαιτερότητες. Η συγγραφέας έδωσε μεγάλη σημασία στο στήσιμο του βιβλίου, γι' αυτό και μέσα σε αυτό θα βρείτε έντονα τονισμένες λέξεις, πλαισιωμένες με φράσεις και την αίσθηση της μελωδίας στους τίτλους και στο background. Δεν πρόκειται για τυπογραφικά λάθη και σφάλματα του ατελιέ, αλλά για μελετημένες επιλογές που θα βοηθήσουν εκείνους οι οποίοι αγαπούν στο διάβασμα, αλλά λόγω ιδιαιτεροτήτων δεν μπορούν να μείνουν αφοσιωμένοι σε ένα κείμενο για αρκετή ώρα. 

Από το οπισθόφυλλο
Ένα βιβλίο για τον έρωτα, το δράμα, τη χαρά και τα πάθη… Ένα βιβλίο για τους ανθρώπους και τις ψυχές τους… Μα πάνω από όλα ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρημα για την αλήθεια της Αγάπης που όλοι μας αναζητούμε ακατάπαυστα.
Συχνά, ακόμα κι αν τη βρίσκουμε, καταλήγουμε απογοητευμένοι. Κι αυτό γιατί συνηθίζουμε να αγνοούμε το πιο βασικό. Όμως η Αυγουστία, η ηρωίδα του βιβλίου, θα αναλάβει εν αγνοία της το πιο δύσκολο και αξιέπαινο εγχείρημα: να μας ενθυμήσει την Αλήθεια!
Ένα ανατρεπτικό βιβλίο που ξεπερνά τα καθιερωµένα! Ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρηµα που παρακάµπτει τα δύσκαµπτα ψυχολογικά όρια & τις έννοιες. Με µουσική στους τίτλους, έντονες λέξεις,  πλαισιωµένες φράσεις, µελωδία στο background.
Ένα «PR8JECT» που, παρακάµπτοντας τον χρόνο και τον χώρο, συµφιλιώνει τις δυσκολίες αναγνωστών µε διαταραχή ελλειµµατικής προσοχής κι άλλες αναγνωστικές ιδιαιτερότητες, ανατρέπει «παγιωµένες» αξίες και ιδανικά, µετουσιώνοντας για όλους µας την ανάγνωση στο απόλυτο βίωµα της Ψυχής…

Η συγγραφέας
Η Αγγελική-Χριστίνα Κρίµπαλη γεννήθηκε την ηλιόλουστη Παρασκευή & 13 του 1976. Έκτοτε η λάµψη του Ήλιου έγινε η µεγάλη της «αδυναµία»… και δύναµη.
Καθώς µεγάλωνε, δεν έπαψε στιγµή να διακρίνει τη λάµψη αυτή και στους ανθρώπους γύρω της. Μόνο που συνειδητοποίησε πως πολλοί από αυτούς, δεν γνώριζαν πως «έλαµπαν» επίσης… 
Κι έτσι άξαφνα συναντήθηκε µε το σκοπό της Ζωής της: την ενθάρρυνση και καθοδήγηση των συνανθρώπων της προς το δικό τους Φως! Αποφάσισε να σπουδάσει Ψυχολογία. Ειδικεύτηκε στην Εργασιακή Ψυχολογία, στη Συστηµική Οικογενειακή Θεραπεία, στη θεραπευτική Ύπνωση, ενώ δεν έπαψε ποτέ να παρακολουθεί και να συµµετάσχει σε επιµορφωτικές εκπαιδεύσεις και σεµινάρια.



Η παρουσίαση του αυτογνωσιακού μυθιστορήματος με τίτλο "Pr8ject - Η Αφύπνιση", θα γίνει στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού Αίτιον, τη Δευτέρα 21 Μάη στις 19:00.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah