Όταν οι αριθμοί φωτίζουν την καρδιά

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Από το οπισθόφυλλο
Αν επιθυμείτε να δείτε το μέλλον σας, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της Αριθμοσοφίας που θα αποκτήσετε διαβάζοντας το βιβλίο, τότε είναι σίγουρο ότι έχετε επιλέξει λάθος δρόμο. Αντίθετα, αν θέλετε να επαναπροσδιορίσετε την καθημερινότητά σας και κατ' επέκταση το μέλλον σας, αν επιθυμείτε να κατανοήσετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, των γονιών σας, των παιδιών σας, των φίλων σας, τότε σίγουρα είστε στο σωστό δρόμο. 
Το βιβλίο αυτό χτίζει τον πύργο της αυτογνωσίας και της επικοινωνίας, χρησιμοποιώντας ως δομικά υλικά, τις ενέργειες των αριθμών. Δεν γίνεται μια στείρα καταγραφή της αρχαίας σοφίας και γνώσης. Αντ' αυτού, παρουσιάζεται ένα δείγμα 3.000 ατόμων (καλλιτεχνών, επιστημόνων, πολιτικών και επιχειρηματιών) που επιβεβαιώνει την καταλυτική θέση που κατέχει στη ζωή μας, η ημερομηνία γέννησής μας και το ονοματεπώνυμό μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Η συγγραφέας
Η Γιούλια Ποµπόρτση – Μπάκουλη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ. και εργάζεται ως Μελετητής Δηµοσίων και Ιδιωτικών Έργων. Έχει πτυχίο Mind Control. Για πέντε χρόνια παρακολούθησε επιλεκτικά Γιόγκα. 
Η παρακολούθηση Σεµιναρίων Αυτογνωσίας, Αριθµολογίας και  NLP  της πρόσφερε τα κοµµάτια γνώσης που χρειαζόταν, ώστε να µπορεί να χαρτογραφεί µε µεγαλύτερη ασφάλεια τις ανθρώπινες ψυχές. Η ενασχόλησή της µε την προσέγγιση των ανθρώπινων σχέσεων, σε επίπεδο ψυχικής επαφής, ανήκει στο χώρο των ιδιαιτέρων ενδιαφερόντων της. 
Το 2011 κυκλοφόρησε  το πρώτο της βιβλίο «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ».
Το 2015 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της «Όταν οι αριθµοί φωτίζουν την καρδιά», µία έρευνα που αποδεικνύει την καταλυτική δύναµη της ενέργειας των αριθµών στις ανθρώπινες σχέσεις, βασισµένο στην Αριθµοσοφία του Πυθαγόρα. Από το 2012 ασχολείται µε την ποίηση. Η πρώτη της ποιητική συλλογή περιλαµβάνει και το βραβευµένο ποίηµα «ΤΑ ΕΠΤΑ ΠΕΠΛΑ».Ποιήµατά της υπάρχουν σε Ανθολόγια της Αµφικτιονίας Ελληνισµού. Το 2016 ξεκίνησε µαθήµατα Θεάτρου στο θεατρικό εργαστήρι της Μαρίας Μπαλτατζή, «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ».

Είναι παντρεµένη µε τον Μιλτιάδη Μπάκουλη και έχει δυο γιους. Τον Γιώργο είκοσι πέντε ετών και το Ραφαήλ –Σέργιο δεκαπέντε. Επίσης είναι  κόρη της ποιήτριας Αικατερίνης Ποµπόρτση.

Η παρουσίαση του αυτογνωσιακού βιβλίου της με τίτλο "Όταν οι αριθμοί φωτίζουν την καρδιά", θα γίνει στο Βιβλιοπωλείο Ψαράς την Τετάρτη 16 Μάη στις 19:00.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah