ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Friend of Facebook
Το Πνεύμα του Χρόνου
- Όψεις του Παραφυσικού στην Ελλάδα -
Πρώτη μεγάλη ομιλία του συγγραφέα στη Θεσσαλονίκη
&  Παρουσίαση του τελευταίου του βιβλίου

 

Νέα Κυκλοφορία!

Οι εκδόσεις Δαιδάλεος έχουν την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουν το καινούργιο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα και δημοσιογράφου Θανάση Βέμπου "Το Πνεύμα του Χρόνου: Όψεις του Παραφυσικού στην Ελλάδα".

Ένα σαγηνευτικό ταξίδι 722 σελίδων που συνοδεύεται από 150 σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα. Μια μοναδική έρευνα στην άγνωστη ιστορία των οριακών φαινομένων στην Ελλάδα από το 1890 έως το 1990 που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους αναζητητές του Παράξενου στην χώρα μας, και όχι μόνο...

Στοιχεία Βιβλίου
Σελίδες: 722
Διαστάσεις: 16Χ23
Τιμή: 25 ευρώ
Για παραγγελίες: info@daidaleos.gr
τηλ: 2311 27 28 03

Ή στο διαδίκτυο,
αποκλειστικά από το daidaleos.gr

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα μας

Ο Θανάσης Βέμπος γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα και είναι επαγγελματίας ερευνητής - δημοσιογράφος. Έχει μεταφράσει πολλά επιστημονικά βιβλία και άρθρα, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 300 άρθρα με αντικείμενο τη διαστημική τεχνολογία, την οικονομία, το παράξενο και τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην ανθρώπινη κοινωνία και ψυχολογία.
Ορισμένα από τα γνωστότερα έργα του είναι "Οι Πύλες του Αλλόκοσμου" (1999), "Μαύρα Υπόγεια Ρεύματα" (2001), "Τα Φαντάσματα του Διαστήματος" (2003) "Το Άγγιγμα του Μίδα" (2005) κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του συγγραφέα www.vembos.gr

Βιβλιοπαρουσίαση!

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου
στις 20:00, στο café «Πρώτο Πάτωμα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι εκδόσεις Δαιδάλεος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του Θανάση Βέμπου, «Το Πνεύμα του Χρόνου: Όψεις του Παραφυσικού στην Ελλάδα».

Ο γνωστός συγγραφέας θα πραγματοποιήσει την πρώτη του μεγάλη ομιλία στην πόλη μας, για να μας ταξιδέψει στην άγνωστη ιστορία των παραφυσικών φαινομένων, έτσι όπως εκδηλώθηκαν και ερμηνεύτηκαν ανά τις δεκαετίες στην χώρα μας.

Τον συγγραφέα θα προλογίσει ο ψυχολόγος και διευθυντής των εκδόσεων Δαιδάλεος, Γιώργος Ιωαννίδης.
 
ΠΟΥ/ΠΟΤΕ: Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο café «Πρώτο Πάτωμα», το διατηρητέο κτίριο της οδού Τσιμισκή 97 ακριβώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah