Π.Ο.Π.Σ.: ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΕ ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων  θέλει να τονίσει με έμφαση τα εξής:

            Σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ούτε επικροτεί το δελτίο τύπου και τις δηλώσεις της Π.Ο.Ε. και του κ. Παρχαρίδη κατά του Δημάρχου της πόλης.
            Επίσης τα σωματεία μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, θέλουν να τονίσουν ότι διαχωρίζουν τη θέση τους από αυτά που ο κ. Παρχαρίδης, ιδίω δικαίω, ισχυρίζεται ότι αποκλειστικά εκπροσωπεί.
            Η Π.Ο.Π.Σ. δηλώνει ότι απέχει από κάθε είδους βερμπαλισμούς, μεγάλα και παχιά λόγια, θεωρεί ότι ο Ποντιακός χώρος αρκετά έχει υποφέρει τόσο από τις διασπαστικές κινήσεις όσο και από τη διάσπαση και ότι είναι δύσκολο κανείς να μιλά για συμφιλίωση, όταν έχει απορρίψει πλειάδα αιτημάτων για συνδιοργάνωση απ΄ όλες τις Ομοσπονδίες μαζί της ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην πλατεία Αγίας Σοφίας, κατά την 19η Μαΐου κάθε έτους.
            Αντίθετα πιστεύει και μάλιστα ελπίζει ότι το κατενόησε και ο ίδιος ο Δήμαρχος πλέον, ότι οι παλινωδίες με την Π.Ο.Ε. οδηγούν σε δελτία τύπου που όπως κι αυτό που πρόσφατα διαβάσαμε, τα οποία σε κάθε περίπτωση προσβάλουν μια δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή και εμφανίζουν εμάς του Ποντίους συλλήβδην αντιπροσωπουμένους από την Π.Ο.Ε. και τον   κ. Παρχαρίδη.
            Τέλος δηλώνουμε και πάλι με έμφαση ότι εμάς τα εκατοντάδες σωματεία μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, ούτε η Π.Ο.Ε. ούτε ο κ. Παρχαρίδης μας εκφράζει.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Π.Σ.
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Αποστολίδης
Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah