Μαύρα Λάχανα ή Γαρά Λάχανα στην Τουρκική

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΥΛΙΚΑ
1 χούφτα φασόλια
λάχανα μαύρα
1 μικρή χούφτα πλιγούρι
1 μικρή χούφτα αλεύρι
καλό βούτυρο ή λάδι
1 ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
| 1-2 κόκκινες καυτερές πιπεριές

Βράζετε 1 χούφτα φασόλια και μετά αφού κόψετε μικρά μικρά τα μαύρα λάχανα, τα πλένετε και τα βάζετε μέσα στην κατσαρόλα και βράζουν μαζί με τα φασόλια. 
Κατόπιν βάζετε περίπου μια μικρή χούφτα πλιγού­ρι και χτυπάτε από πάνω μια μικρή χούφτα αλεύρι. 
Χωριστά τσιγαρίζετε καλό βούτυρο ή λάδι βάζοντας μέσα 1 ψιλοκομμένο μικρό κρεμμύδι και το ρίχνετε στην κατσαρόλα βάζοντας και 1-2 κόκκινες καυτερές πιπεριές.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah