Συστατικα:
5 αυγα,1 φλυτσανι γιαουρτι,2 φλυτσανια ζαχαρη,1 μπεκιν, 1 κουταλι φαγητου λαδι,αλατι,αλευρι οσο σηκωσει η ζυμη.
Εκτελεση:
Ανακατευουμε ολα τα συστατικα και προσθετουμε αλευρι οσο χρειαζεται για να γινει μαλακη η ζυμη.Χωριζουμε τη ζυμη σε κομματια και τα ανοιγουμε σε φυλλα(οχι πολυ λεπτα).
Κοβουμε τα φυλλα σε λωριδες πλατους 2-3εκ.Κοβουμε τις ακρες λοξα,κανουμε μια τρυπα στη μεση και περναμε τη μια ακρη σχηματιζοντας φιογκακι.
Τηγανιζουμε σε αρκετο λαδι που θα ζεσταθει καλα,σε μετρια φωτια.Τα ωτια ειναι ετοιμα μολις αρχισουν να ροδισουν.
5 αυγα,1 φλυτσανι γιαουρτι,2 φλυτσανια ζαχαρη,1 μπεκιν, 1 κουταλι φαγητου λαδι,αλατι,αλευρι οσο σηκωσει η ζυμη.
Εκτελεση:
Ανακατευουμε ολα τα συστατικα και προσθετουμε αλευρι οσο χρειαζεται για να γινει μαλακη η ζυμη.Χωριζουμε τη ζυμη σε κομματια και τα ανοιγουμε σε φυλλα(οχι πολυ λεπτα).
Κοβουμε τα φυλλα σε λωριδες πλατους 2-3εκ.Κοβουμε τις ακρες λοξα,κανουμε μια τρυπα στη μεση και περναμε τη μια ακρη σχηματιζοντας φιογκακι.
Τηγανιζουμε σε αρκετο λαδι που θα ζεσταθει καλα,σε μετρια φωτια.Τα ωτια ειναι ετοιμα μολις αρχισουν να ροδισουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου