Συστατικα:
1 φλυτζανι βουτυρο αγελαδινο, 1,5 ποτηρι αλευρι καλαμποκισιο,1,5 ποτηρι μυζηθρα αλατισμενη,2 ποτηρια νερο,αλατι.
Εκτελεση:
Βαζουμε το βουτυρο σ'ενα τηγανι να καψει.Σ'ενα μπωλ βαζουμε το αλευρι,το νερο κα τη μυζηθρα και τα ανακατευουμε ωσοτου να γινει ενας αρυς χυλος.
Αφου καψει το βουτυρο ριχνουμε το μιγμα στο τηγανι,ανακατευουμε λιγο και το αφηνουμε να ψηθει σε χαμηλη θερμοκρασια.
Ανα διαστηματα ανακατευουμε μεχρι να ψηθει(χρειαζεται περιπου 45 λεπτα).
1 φλυτζανι βουτυρο αγελαδινο, 1,5 ποτηρι αλευρι καλαμποκισιο,1,5 ποτηρι μυζηθρα αλατισμενη,2 ποτηρια νερο,αλατι.
Εκτελεση:
Βαζουμε το βουτυρο σ'ενα τηγανι να καψει.Σ'ενα μπωλ βαζουμε το αλευρι,το νερο κα τη μυζηθρα και τα ανακατευουμε ωσοτου να γινει ενας αρυς χυλος.
Αφου καψει το βουτυρο ριχνουμε το μιγμα στο τηγανι,ανακατευουμε λιγο και το αφηνουμε να ψηθει σε χαμηλη θερμοκρασια.
Ανα διαστηματα ανακατευουμε μεχρι να ψηθει(χρειαζεται περιπου 45 λεπτα).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου