Η Βίβλος της Ολιστικής Θεραπείας

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020


Από το οπισθόφυλλο
Η ΟΛΟΝ Ίασις αποτελεί τη νέα ολιστική μέθοδο που στοχεύει στην ουσιαστική θεραπευτική αποκατάσταση όλων των επιπέδων του ανθρώπου. Ο άνθρωπος, όπως ορίζει το βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο της Ψυχολογίας της Υγείας, επηρεάζεται από ένα σύνολο παραγόντων όπως η ψυχολογία, το περιβάλλον του, το κοινωνικό στάτους, ο τρόπος ζωής του και η υγεία του. Η Δρ Αγγελική Κοσκερίδου αναπτύσσει τη μέθοδο ΟΛΟΝ Ίασις, εξελίσσοντας αυτό το βασικό μοντέλο.
Το εγχειρίδιο ΟΛΟΝ Ίασις απευθύνεται σε θεραπευτές, θεραπευόμενους & στο ευρύ κοινό. Οι θεραπευτές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να εμπλουτίσουν με επιπλέον θεραπευτικά εργαλεία και ολιστικά πρωτόκολλα τις γνώσεις τους, ενώ οι θεραπευόμενοι και ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές και τις ασκήσεις για αυτό-βελτίωση, αυτό-θεραπεία, προσωπική ανάπτυξη, βελτίωση της υγείας και ευεξία.
Οι προσεγγίσεις που περιλαμβάνει προέρχονται από τη Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, τη CBT & Gestalt, τη Ψυχολογία Υγείας, τη Φυσικοπαθητική, τη Βοτανοθεραπεία, τη Κλινική Ύπνωση, τη Προηγμένη Ομοιοπαθητική, τη Κινέζικη Ιατρική και τη Φιλοσοφία της Αγιουρβέδα & Yoga, το Παραδοσιακό Usui Reiki και τις θεραπευτικές τεχνικές των Αρχαίων Ελλήνων έπειτα από επιστημονική ανασκόπηση, έρευνα και εμπειρία!

Η συγγραφέας
Η Dr Αγγελική Κοσκερίδου γεννήθηκε το 1985 στο Βιλχελμσχόφεν της Γερμανίας & μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από Έλληνες γονείς. Από την πρώιμη εφηβική ηλικία ασχολείται με τη φιλοσοφία, την ψυχολογία και τις εναλλακτικές θεραπείες. Ανήσυχο πνεύμα, πειραματίζεται με τις ενεργειακές θεραπείες & την κλινική ύπνωση μελετώντας αντίστοιχα βιβλία, ενώ παράλληλα συγγράφει ποίηση και αποφθέγματα φιλοσοφικά.
Αργότερα, σπούδασε Ψυχολογία και Φυσικοπαθητική στην Αμερική, Συνθετική Συμβουλευτική & Συστημική Οικογενειακή Παρέμβαση στη Θεσσαλονίκη, Βοτανοθεραπεία & Διατροφολογία, Κλινική Ύπνωση, Ψυχολογία της Υγείας στο Cardiff Metropolitan University της Αγγλίας. Επιπλέον, παρακολούθησε το πρόγραμμα παιδοψυχιατικής στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ενώ κατέχει διπλώματα εκπαιδεύτριας Yoga & Reiki Master Teacher, Θετικής Ψυχολογίας και Εκπαιδεύτριας Ενηλίκων από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, παρακολουθεί σεμινάρια και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις στο Harvard Medical School.
Το 2012 ίδρυσε τη σχολή Ολιστικής & Ψυχικής Υγείας «ΟΛΟΝ» και το κέντρο Ολιστικής Υγείας & Ευεξίας «All4Therapy». Επιπλέον, ως Πρόεδρος & Ιδρυτικό μέλος της «ΜΚΟ Θεραπεύω» προσφέρει έργο, θεραπείες & σεμινάρια για ευπαθείς κοινωνικοοικονομικά ομάδες με στόχο τη σωστή μετάδοση και κατανόηση των εναλλακτικών ολιστικών θεραπειών για την αποκατάσταση της ψυχικής και σωματικής υγείας αλλά και της γενικότερης ευεξίας των ανθρώπων.
Μεγάλη τιμή αποτελεί η βράβευσή της για την καινοτόμα ιδέα Franchise στον κλάδο της Υγείας & της Ευεξίας από τα «Tourism Awards 2018» αλλά και η ένταξή της σε σημαντικές εκδόσεις όπως στο «Medical Success Stories IV» ως επιτυχημένη θεραπεύτρια και στην εγκυκλοπαίδεια βιογραφιών επιτυχημένων γυναικών επιχειρηματιών «Who is Who».

Η παρουσίαση του νέο της επιστημονικού βιβλίου, με τίτλο «Η Βίβλος της Ολιστικής Θεραπείας» θα πραγματοποιηθεί στο Polis Art Cafe Πεσματζόγλου 5 & Σταδίου Αθήνα την παρασκευή 21 Φλεβάρη στις 18:00
Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσει η Θεοφανία Παπαθωμά (Ηθοποιός, Συγγραφέας, Δικηγόρος) και ο Δρ Γιάννης ΑναγνωστόπουλοςPhD (Γενικός Ιατρός, Ομοιοπαθητικός).

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah