Non-Fiction 1

Τρίτη 23 Απριλίου 2019


Οι Εκδόσεις iWrite, θέλουν να γεμίζουν τη βιβλιοθήκη σας με ποιοτικά, ιδιαίτερα βιβλία που ξεχωρίζουν! Δύο non- fiction βιβλία είναι εδώ για να σας το αποδείξουν!
- «Η ικανότητα να συγχωρείς είναι προσόν του δυνατού. Οι αδύναμοι ποτέ δεν συγχωρούν!»
- Μαχάτμα Γκάντι
Από τις Εκδόσεις iWrite και τον συγγραφέα Γιάννη Γαρδέλη, κυκλοφορεί "Η Δύναμη της Συγχώρεσης". 
-
Η συγγραφέας και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λουβαίν στο Βέλγιο και στο Αγροτικό Πανεπιστήμιο της Wageningen στην Ολλανδία, Κλειώ Πρεσβέλου, σας προσκαλεί σε ένα εκπληκτικό αυτοβιογραφικό ταξίδι στις σελίδες του νέου της βιβλίου "Από τ’ Ανάπλι στον Κόσμο", από τις Εκδόσεις iWrite! Ένα εξαίρετο βιβλίο που έχει ως στόχο, να υπενθυμίσει στους αναγνώστες τις βασικές αξίες τις ζωής, που μας κάνουν να προχωράμε, να εξελισσόμαστε και να φθάνουμε στους στόχους μας! 


Η Δύναμη της Συγχώρεσης
του Γιάννη Γαρδέλη

Υπάρχει μια εξαιρετικά ισχυρή δύναμη που μπορεί, αν χρησιμοποιηθεί, να αλλάξει τον κόσμο. Είναι η δύναμη που έχει αγνοηθεί ακόμα και από τη σύγχρονη επιστήμη, αν και έχει ανακαλυφθεί χιλιάδες χρόνια πριν. Είναι αυτή που πολλαπλασιάζει ό,τι καλύτερο έχουμε μέσα μας και επιτρέπει στην ανθρωπότητα να μη σβήσει στον τυφλό εγωισμό της.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ.
«Η ικανότητα να συγχωρείς είναι προσόν του δυνατού. Οι αδύναμοι ποτέ δεν συγχωρούν!»
Μαχάτμα Γκάντι
Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η Δύναμη της Συγχώρεσης
Συγγραφείς: Γιάννης Γαρδέλης
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 12.00€
Σελίδες: 160
ISBN: 978-960-627-058-1


Από τ’ Ανάπλι στον Κόσμο
από την Κλειώ Πρεσβέλου

Γεννημένη στο Ναύπλιο, η Κλειώ Πρεσβέλου δίδαξε κοινωνιολογία και οικονομικά της οικογένειας ως μόνιμη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Λουβαίν στο Βέλγιο και το Αγροτικό Πανεπιστήμιο της Wageningen στην Ολλανδία, ενώ παράλληλα ως εμπειρογνώμων διεθνών οργανισμών (FAO, WFP, UNICEF μεταξύ άλλων), ταξίδεψε στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ταυτόχρονα μία αυτοβιογραφική αφήγηση και αποτίμηση μιας πορείας ζωής, της επιστημονικής καταξίωσης και της επαγγελματικής ανέλιξής της.
Αναμνήσεις από την παιδική και εφηβική ηλικία, τα χρόνια της μάθησης, εμπειρίες από την πανεπιστημιακή σταδιοδρομία και εντυπώσεις από τους τόπους που επισκέφτηκε, αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία υφαίνεται ο ιστός της αφήγησης που ταξιδεύει τον αναγνώστη από το προπολεμικό Ναύπλιο, στις πρωτεύουσες της μεταπολεμικής Ευρώπης και από εκεί σε διάφορες χώρες του κόσμου, έως την επάνοδο στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Μια αφήγηση που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η προσωπική αυτή διαδρομή διασταυρώνεται με ιστορικά και πολιτικά γεγονότα, πνευματικές ζυμώσεις και κοινωνικές εξελίξεις που σημάδεψαν τον εικοστό αιώνα (Β’ παγκόσμιο πόλεμο, το όραμα της ενωμένης Ευρώπης, Μάης του ’68).
Αισιοδοξία, εργατικότητα, προσήλωση στον στόχο, επιμονή και υπομονή, είναι οι αξίες στις οποίες στηρίχτηκε σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της καριέρας της. Αυτές τις αξίες η συγγραφέας θα ήθελε να κληροδοτήσει στους αναγνώστες και κυρίως στους νεότερους από αυτούς.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Από τ’ Ανάπλι στον Κόσμο
Συγγραφείς: Κλειώ Πρεσβέλου
Εκδόσεις: iWrite
Τιμή Λιανικής: 17.00 €
Σελίδες: 402
ISBN: 978-960-627-062-8

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah