Φαντασία

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019


Οι Εκδόσεις Πηγή με χαρά σας παρουσιάζουν τρία νέα μυθιστορήματα, που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά.

- Με ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά, οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Velius Veritas σας ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματος φαντασίας "Η προφητεία της Ασπίδας"! Το αναγνωστικό σας ταξίδι, έχει ως αφετηρία το 1218 π.Χ. Μία ασπίδα φτιαγμένη από άγγιγμα θεϊκό, κρύβει μία μυστική προφητεία και μία αποστολή. Ο δημιουργός της όμως πεθαίνει με ύπουλο τρόπο και αφήνει πίσω του, το φιλοτέχνημά του! Προσδεθείτε... Τίποτα δεν τελείωσε… τώρα αρχίζουν όλα.


- Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Δημήτρης Στάμος, σας ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά τη κυκλοφορία του νέου τους βιβλίου, με τίτλο "Έγκλημα μετά θάνατον". Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, γεμάτο επικές εικόνες, ανατροπές και με δράση που θα σας κάνει να μη θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας!

- "Ο Τέταρτος Καβαλάρης – Ο Όλεθρος". Το δεύτερο μέρος της σειράς βιβλίων φαντασίας "Ο Τέταρτος Καβαλάρης", κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πηγή και τον συγγραφέα Μανώλη Παλαβούζη! Αν το πρώτο σας συνεπήρε, τότε είμαστε σίγουροι πως περιμένατε με ανυπομονησία την συνέχεια του! Ετοιμαστείτε για τις αποκαλύψεις και τα γεγονότα που δεν περιμένατε να συμβούν!


Η προφητεία της Ασπίδας 
από τον Velius Veritas

  1218 π.Χ. στην καρδιά του Ολύμπου.
Μία ασπίδα, φιλοτεχνημένη από θεό, κατασκευασμένη από όλα τα στοιχεία της Γης, σφυρηλατημένη στη φωτιά της πανσελήνου, μεταφέρει μία μυστική προφητεία και μία αποστολή…
Και τώρα…
3.200 χρόνια μετά τον ύπουλο θάνατο του κυρίου της, η ασπίδα ζωντανεύει για άλλη μία φορά στα χέρια ενός σατανικού άνδρα, με σκοπό να ενεργοποιήσει τη μυστική Πύλη του Άδη και να εξαπολύσει κατά της ανθρωπότητας κάθε σκοτεινή ψυχή που χάθηκε στον πιο αιματηρό πόλεμο του αρχαίου κόσμου· τον πόλεμο της Τροίας.
Μία μη αναστρέψιμη διαδικασία που μπορεί να την ακυρώσει μόνο ένας άνθρωπος… ο τελευταίος εν ζωή απόγονος του Αχιλλέα, και διάδοχος της κληρονομιάς του.
Τίποτα δεν τελείωσε… τώρα αρχίζουν όλα.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Η προφητεία της Ασπίδας
Συγγραφείς: Velius Veritas
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 18.00€
Σελίδες: 544
ISBN: 978-960-626-094-0
 
Έγκλημα μετά θάνατον
από τον Δημήτρη Στάμο

                       
Σχεδόν δέκα χρόνια μετά, οι δρόμοι των άλλοτε αχώριστων φίλων Τζέημς και Ρίτσαρντ, που συνυπηρετούσαν στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, συναντιούνται ξανά, με τον καθένα να ηγείται της δικής του ομάδας. Ο ένας υψηλόβαθμος, πλέον, ομοσπονδιακός πράκτορας και ο άλλος στα βάθη του υπόκοσμου. Την ίδια στιγμή, ένα επιστημονικό πρόγραμμα νανορομποτικής, που πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον θάνατο, καταλήγει στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος. Από τη μία πλευρά δημιουργείται μια νέα γενιά προηγμένων κακοποιών. Ασταμάτητοι, θανατηφόροι, καθοδηγούμενοι με σιδηρά πειθαρχία.

Από την άλλη, μια νέα γενιά προηγμένων ηρώων, οι οποίοι καλούνται να σταματήσουν μια απειλή, που πρόκειται να αλλάξει την ιστορία της ανθρωπότητας για πάντα.
Η Palmauria, πρωτεύουσα των neon επιγραφών και των φοινικόδεντρων, πρόκειται να μετατραπεί σε ένα πεδίο όπου θα δοθεί η πιο επική μάχη μεταξύ καλού και κακού.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: Έγκλημα μετά θάνατονΣυγγραφείς: Δημήτρης ΣτάμοςΕκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 15.00 €Σελίδες: 342ISBN: 978-960-626-076-6

Ο Τέταρτος Καβαλάρης – Ο Όλεθρος 
από τον Μανώλη Παλαβούζη


                       
Θεσσαλονίκη 1347 μ.Χ.: Ο Πάμφιλος έχει έρθει αντιμέτωπος με την πανούκλα και έχει επιβιώσει. Κατατρεγμένος από τη θανατηφόρα ασθένεια, γνωρίζει τον Μέλουας και την Άλουελ, δύο ανθρώπους που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή του. Και όλα αυτά καθώς ο θάνατος βασιλεύει στη βυζαντινή πόλη, στο αποκορύφωμα του Μεσαίωνα και του σκοταδισμού.
Θεσσαλονίκη 2017 μ.Χ.: Οι προσπάθειες του Άλεξ και της Σκάρλετ να περιορίσουν την εξάπλωση της ασθένειας δεν καρποφορούν. Ολοένα και περισσότερες χώρες μολύνονται, ενώ το παγκόσμιο σύστημα υγείας καταρρέει. Νέα εμπόδια, που θα πρέπει να υπερπηδήσουν, έρχονται στο φως, μέσα στη νοσηρή καθημερινότητά τους.
Οι νεκροί αυξάνονται. Η επιβίωση ξεθωριάζει. Κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο.
Ο «Τέταρτος Καβαλάρης» φτάνει σε ένα αναπάντεχο τέλος, σε δύο κόσμους που βαδίζουν στο χάος· η επιστήμη αδυνατεί να βρει τη λύση, ενώ η θρησκεία και η λεγόμενη «εθνική ασφάλεια» γίνονται εργαλεία που υποσκάπτουν τα θεμέλια της σύγχρονης κοινωνίας, ωθώντας τούς ήρωες να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που αξίζει τελικά.

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: 
Ο Τέταρτος Καβαλάρης – Ο Όλεθρος
Συγγραφείς: Μανώλης Παλαβούζης
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 18.00 €
Σελίδες: 558
ISBN: 978-960-626-111-4
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah