18 Σκαλιά

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018


Πόσες διαφορετικές ιστορίες, αντίθετοι χαρακτήρες και κουβαριασμένα συναισθήματα μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα κτίριο και ένα Σαββατοκύριακο; Σας κρατήσαμε την καλύτερη θέση για να παρακολουθήσετε δύο ιστορίες τόσο ερωτικές και παθιασμένες, που σας εγγυόμαστε πως θα σας "αιχμαλωτίσουν" στις σελίδες αυτού του εκπληκτικού βιβλίου!!

Από το  οπισθόφυλλο
Μία συμφωνία «Σαββατοκύριακου» για τον Τζούλιαν και την Ολίβια, της μεσοτοιχίας του ισογείου. Ένας γάμος μεταξύ αγνώστων για τον Κάρτερ και την Έμμα, του δευτέρου ορόφου.
Ενοχλητική μουσική, ένας σκύλος και οι προσωπικές σχέσεις των ενοίκων του κτιρίου της οδού Beacon 59. Ανάμεσα σε κάθε όροφο, 18 σκαλιά τούς χωρίζουν – ή τους ενώνουν.



Τζούλιαν – Ολίβια
Τα συστατικά μίας επιτυχημένης συμφωνίας:
. Μένουμε στους όρους της.
. Δεν συζητάμε γι’ αυτήν όταν βρισκόμαστε.
. Δεν ερωτευόμαστε. Επαναλαμβάνω: Δεν ερωτευόμαστε.
Κάρτερ – Έμμα
Πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός διημέρου στο Βέγκας:
. Πίνεις πολύ και παίζεις ακόμα περισσότερο.
. Ξυπνάς με πονοκέφαλο και αναρωτιέσαι τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.
. Παίρνεις τηλέφωνο τον δικηγόρο σου, ώστε να ακυρώσεις τον γάμο.

Η συγγραφέας
Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα μεσημέρι Ιανουαρίου του 1987. Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά. Οι βάτες και η περμανάντ είναι πλέον κατακριτέα και οι Spice Girls έκλεισαν τα είκοσι χρόνια καριέρας.
Το 2006 αποφοίτησε από το τμήμα σκηνοθεσίας του Εργαστήριου Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ANT1. Εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της ομογένειας της Αμερικής για μερικά χρόνια και το 2009 αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφημερίδες και περιοδικά, το 2012 ξεκίνησε το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 το site Book City. Συνεργάζεται με διάφορες ιστοσελίδες ως freelance editor και διδάσκει μαθήματα δημιουργικής γραφής σε εφήβους και ενήλικες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου.
Δηλώνει περήφανα πως έχει μεγάλη αντοχή στη ζάχαρη, λατρεύει την early 00’s pop και μπορεί να μείνει ξύπνια πολλές ώρες, προκειμένου να κάνει binge-watching στις αγαπημένες της σειρές. Α, και πιστεύει πως η Geri Halliwell δεν έπρεπε να αφήσει τις Spice Girls.
Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή κυκλοφορούν τα βιβλία της: Road Trip (2015), Ένα Βράδυ – Manhattan #1 (2016), Μετά τα Μεσάνυχτα – Manhattan #2 (2017), Πριν το Ξημέρωμα – Manhattan #3 (2018).

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah