Περπάτησε μαζί μου στο νερό

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Από το οπισθόφυλλο.
Tο βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός τρόπων και μεθόδων κοινωνικής εξέλιξης, μέσω της διεύρυνσης των ικανοτήτων σας, τόσο σε επίπεδο συνειδητής στόχευσης, όσο και υποσυνείδητης επιρροής των άλλων.
Χαρακτηριστικά, η εκμάθηση δημιουργίας υποσυνείδητης συμβατότητας ανάμεσα στην προσωπικότητα των άλλων και τη δική σας, θα σας επιτρέψει -με μοναδικό τρόπο- να αποσπάτε υποσυνείδητα τη συμπάθεια και εμπιστοσύνη όσων παίζουν συχνά καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.
Παράλληλα, η γνώση και ερμηνεία της γλώσσας του σώματος, θα σας επιτρέψει να αποκρυπτογραφείτε σκέψεις και προθέσεις που συχνά οι άλλοι καταφέρνουν να αποκρύπτουν μέσω της εκφοράς του λόγου, αποκτώντας έτσι ένα ισχυρό πλεονέκτημα στη διαχείριση των ανθρωπίνων σχέσεων.
Η μύηση, επίσης, στην αυτοΰπνωση, αποτελεί εφαλτήριο για την απαλλαγή εθισμών, αδυναμιών ή προβλημάτων κατά τα πρότυπα της κλινικής ύπνωσης, η οποία αποτελεί δοκιμασμένη θεραπευτική αγωγή ψυχοσωματικών προβλημάτων.
Τέλος, η ανάδειξη τρόπων εντυπωσιακής βελτίωσης των ικανοτήτων απομνημόνευσης που διαθέτετε, όχι μόνο θα διευκολύνει τη ζωή σας, αλλά θα αναβαθμίσει και την προς τα έξω εικόνα του ατόμου σας.
Συμπερασματικά, η διεύρυνση των ικανοτήτων σας που οι προαναφερθείσες μεθοδεύσεις συνεπάγονται, θα σας επιτρέψει να διαμορφώνετε, αντί να υφίστασθε, τις σχέσεις δυνάμεων που καθορίζουν τη θέση σας στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Ο συγγραφέας
Ο Κωνσταντίνος-Ρωμανός Ζησιμόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Μεγάλωσε στις Βρυξέλλες όπου και άρχισε από νεαρή ηλικία να ασχολείται με την ύπνωση, την υποσυνείδητη επιρροή, την τέχνη της γλώσσας του σώματος, και τις τεχνικές απομνημόνευσης.
Στη συνέχεια, σπούδασε Ψυχολογία και Κλινική Ύπνωση στην Αγγλία, και εκπαιδεύτηκε στο Life Coaching από έναν από τους κορυφαίους Βρετανούς μέντορες.
Το 2014 βραβεύτηκε με τον πανευρωπαϊκό τίτλο «Mentalist of Europe» για τις ικανότητές του στην υποσυνείδητη επιρροή και το «διάβασμα» της γλώσσας του σώματος.


Ο συγγραφέας, ο οποίος, το 2014, πήρε τον τίτλο "Mentalist of Europe" για τις ικανότητές του στην υποσυνείδητη επιρροή και το «διάβασμα» της γλώσσας του σώματος, βοηθάει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του τον αναγνώστη να κάνει ακριβώς το ίδιο: να μάθει πώς να "διαβάζει" τους ανθρώπους που έχει απέναντι του.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah