Αρμενικό Καρς 1910: Ενα σπάνιο video!!!!

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Καρς: Εκκλησία και μέρος του φρουρίου
Στις 6 Νοεμβρη 1910 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του μεγαλοπρεπούς μνημείου 13 μέτρων. Ήταν ένας βράχος, στην κορυφή του οποίου ένας ρώσος στρατιώτης ανυψώνει μια σημαία.
Στη βάση διακρίνεται ένας δικέφαλος δικέφαλος αετός που χτυπάει και νικάει την τουρκική σημαία. Στο βάθρο απο γκρι γρανίτη, οι γωνίες ακουμπάνε σε 4 κάνες όπλου.
Από την μπροστινή όψη του βάθρου υπάρχει ένα χάλκινο ανάγλυφο πορτραίτο του διοικητή του στρατού του Καυκάσου το 1877, που περιβάλλεται από ένα στεφάνι με την επιγραφή: «Στον Μεγάλο Πρίγκιπα Μιχαήλ Νικολάεβιτς ".
Παρακάτω τοποθετείται η επιγραφή: «Στους Ρώσους στρατιώτες που έπεσαν γενναία στην κατάληψη του φρουρίου του Καρς το 1828, 1855 και 1877 ».
Στο κάτω μέρος της εμπρόσθιας όψης του βάθρου υπάρχει μια χάλκινη πλάκα με την επιγραφή: «ανεγέρθηκε το 1909 επί βασιλείας του Αυτοκράτορα Νικολάου Β».
Στις άλλες τρεις πλευρές από τα πορτρέτα βάθρο τοποθετείται οβάλ χάλκινο ανάγλυφο των ηγετών των τριών επιθέσεων στο Καρς: Ι Φ Paskevicha, Ν Ν Muraveva και MT Loris-Melikov.
Κάτω από κάθε ανάγλυφο ήταν μια χάλκινη πλάκα με λεπτομερή απαρίθμηση στρατιωτικών μονάδων, τροπαίων και απωλειών σε κάθε επίθεση.
Οι γωνιακές ομάδες στέφθηκαν από αετούς διπλής κεφαλής.

Καρς: Διακρίνεται η γέφυρα , ο μιναρές και η εκκλησία








Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah