Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει... (Αρχαιρεσίες Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας)

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μετά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Κυριακή που μας πέρασε, με μοναδικό θέμα τις αρχαιρεσίες, η θητεία του απερχομένου Δ.Σ. του οποίου είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος έχει λήξει και τυπικά.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., τους μέχρι τώρα συνεργάτες μου, γιατί παρά το ότι η εκλογή μας ήταν κατά κάποιο τρόπο "αναγκαστική", δεν ήταν καθόλου "καταναγκαστική"!
Δημοτικό Σχολείο Νέας Σάντας
Όλα τα μέλη του απελθόντος Δ.Σ. υπηρέτησαν τον Σύλλογο από μικρές ηλικίες και ήταν πάντα (και συνεχίζουν αλλά και θα συνεχίζουν να είναι) κοντά του. Κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας μας, κάναμε ότι μπορούσαμε γιά να κρατήσουμε τον Σύλλογο ζωντανό. Όλες μας οι ενέργειες ήταν γιά καλό, ανεξάρτητα αν κάποιος ή κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη και γίνονταν πάντα με πολλή αγάπη και ανιδιοτέλεια γιά τον Σύλλογο, γιά το χωριό και γιά το Ποντιακό στοιχείο γενικότερα. Οι αποφάσεις μας, από όσο θυμάμαι, ήταν όλες ομόφωνες και όλοι ήταν πάντα παρόντες όποτε και όταν χρειάστηκε!
Γιώργο, Χρήστο, Σοφία και Κική, σας ευχαριστώ γιά όλα όσα περάσαμε και κάναμε μαζί αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ γιατί χωρίς έστω και έναν από εσάς, όλα θα ήταν διαφορετικά και σας ευχαριστώ γιατί προσωπικά, από όλους σας πήρα και από κάτι καλό γιά μένα! Εύχομαι και πιστεύω ότι κάποια στιγμή, πολύ σύντομα ίσως, θα είστε και πάλι στην πρώτη γραμμή στου Συλλόγου.
Και επειδή η λήξη της θητείας ενός Δ.Σ. δεν σημαίνει και την καταστροφή του Συλλόγου, πληροφορούμε τα μέλη και τους φίλους μας ότι, μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 3/7/2016, προέκυψε νέο πενταμελές Δ.Σ. και νέα τριμελής Ε.Ε.
Τα νεοεκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν την Δευτέρα 4/7/2016 στις 20:30 με θέμα την συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και την κατανομή αξιωμάτων. Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας γιά τα επόμενα τρία χρόνια, αποτελούν οι:
1. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
2. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
3. ΓΑΒΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
4. ΚΑΪΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΤΑΜΙΑΣ)
5. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΜΕΛΟΣ)
Νέα Σάντα
Στον Λαζαρίδη Κωνσταντίνο ανατέθηκαν τα καθήκοντα της οργάνωσης των εκδηλώσεων του Συλλόγου και του υπευθύνου των Χορευτικών Τμημάτων και του βεστιαρίου.
Ανακοινώνουμε επίσης ότι η Ε.Ε. που προήλθε από τις αρχαιρεσίες, αποτελείται από τους:
1. ΣΙΟΥΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
2. ΣΟΦΙΑΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
3. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Καλή θητεία σε όλους και καλές, αλλά και πολλές επιτυχίες!!!

Κωνσταντίνος Κουρτίδης
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah