ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΚΡΟΣ

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέα Βαγγέλης Βερτόπουλος σας προσκαλούν στη νέα εκδήλωση παρουσίασης του τελευταίου μας βιβλίου με τίτλο "Όχι Αρκετά Νεκρός" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο cafe Αίτιον (Τζιραίων 8, Αθήνα), στις 19:00.

Από το κείμενο του οπισθόφυλλου...
O Άγγελος ξυπνά από τον πιο παράξενο λήθαργο, βυθισμένος στο σκοτάδι και μόνος. Δεν γνωρίζει που βρίσκεται, ούτε τι του έχει συμβεί. Αναζητά τις αναμνήσεις του, οι οποίες σταδιακά φωτίζονται. Η Ελίνα έχει γίνει μάρτυρας ενός τραγικού δυστυχήματος. Σε μια στιγμή έχασε τον άνθρωπο που αγαπούσε και επιστρέφει συντετριμμένη από τη Σαντορίνη στην Αθήνα, με αναμνήσεις να τη βομβαρδίζουν. 
Την ίδια στιγμή, στο Εργαστήριο Μελέτης Εγκεφάλου του Πανεπιστημίου Κρήτης, η Φαίη, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το νέο της απόκτημα που περίμενε χρόνια: τον εγκέφαλο ενός δωρητή οργάνων σε άριστη κατάσταση, που θα επιτρέψει σε εκείνη και την ομάδα της να μελετήσουν τις λειτουργίες του ανθρωπίνου νου.
 Οι ζωές ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, που δεν κατοικούν καν στην ίδια πόλη, θα πάρουν περίεργη τροπή εξαιτίας ενός δυστυχήματος. Ο Άγγελος, θα επηρεάσει τις ζωές αυτές, την καθεμιά με διαφορετικό τρόπο, ίσως να επηρεάσει και τη ζωή όπως την αντιλαμβανόμαστε γενικότερα σήμερα…

Γνωρίστε τον συγγραφέα

Ο Βαγγέλης Βερτόπουλος σπούδασε Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες. Όμως στη συνέχεια προτίμησε να ασχοληθεί με κάτι περισσότερο ανθρωποκεντρικό. 

Σπούδασε Ψυχολογία και εκπαιδεύτηκε στην Ψυχοθεραπεία με Γνωσιακές και Συμπεριφορικές προσεγγίσεις, αλλά και στο Life & Executive Coaching. Σήμερα εργάζεται ως coach με στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές που διακρίνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και άτομα που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους και να τις αξιοποιήσουν. 
Ασχολείται με το να ζει τη ζωή του με κάθε τρόπο, μαζεύοντας εμπειρίες και παρατηρώντας γύρω του. Τα βράδια που βαριέται, γράφει ιστορίες που κατεβάζει ο νους του.


Πότε;  Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 19:00
Που; cafe Αίτιον (Τζιραίων 8, Αθήνα )
Share
 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah