Εξ Αποστάσεως

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

 Παρουσίαση βιβλίου στην Αθήνα  

Το συλλογικό μυθιστόρημα των 17 πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων (σπουδαστές όλοι στο Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa) με τίτλο "Εξ Αποστάσεως", κυκλοφόρησε και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ.

στο Art Express (Δωδεκανήσου 17, Άλιμος | στάση μετρό Ηλιούπολης) στην Αθήνα.




Οι Εκδόσεις iWrite και το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου -ένα μοναδικό μυθιστόρημα που υπογράφουν 17 πρωτοεμφανιζόμενοι συγγραφείς- με τίτλο "Εξ Αποστάσεως" την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν εκτός από την ομάδα των 17 συγγραφέων η συντονίστρια και επιμελητής του βιβλίου Αντιγόνη Πόμμερ (συγγραφέας) και ο Παναγιώτης Καποδίστριας (ηθοποιός, σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας).


Παραμονή Χριστουγέννων. Ένας πυροβολισμός χαλάει την γιορτινή ατμόσφαιρα και ενώνει τις ζωές επτά ανθρώπων, άγνωστων μεταξύ τους. Μία σφαίρα. Δύο δολοφονίες. Μία απαγωγή και ένας νεκρός σκύλος που μπαίνει σε έναν τάφο που δεν προορίζεται γι αυτόν. Και η περιπέτεια ξεκινά. Επτά άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μοίρα τους αλλά και με τα όνειρά τους. Θύτες και θύματα της ζωής προσπαθούν να ξεφύγουν από το πεπρωμένο αλλά και από τα δίχτυα της αστυνομίας. Ανάμεσά τους γεννιούνται συναισθήματα, μίση, υποψίες και πάθη. Τα όνειρά τους γιγαντώνονται και οι επιθυμίες τους γίνονται ακατανίκητες. Η νέα ζωή είναι πρόκληση αλλά η παλιά τροχοπέδη. Θα μπορέσουν να αλλάξουν τη μοίρα τους; Είναι δυνατόν να νικήσουν το παρελθόν;
Ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα που υπογράφουν 17 πρωτοεμφανιζόμενοι συγγραφείς – σπουδαστές του Tabula Rasa (Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής), με την ευγενική χορηγία των εκδόσεων iWrite.gr

ΠΟΥ; Art Express (Δωδεκανήσου 17 Άλιμος | στάση μετρό Ηλιούπολης)

ΠΟΤΕ; Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ.


Μάθετε περισσότερα εδώ για το Εργαστήρι Δημιουργική Γραφής Tabula Rasa
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah