Ο Κύριος με τα Χρυσάνθεμα

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κύριος με τα Χρυσάνθεμα

 Παρουσίαση βιβλίου της Τατιάνας Κοτσώνη

 Το μυθιστόρημα “Ο Κύριος με τα Χρυσάνθεμα” της Τατιάνας Κοτσώνη κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013 και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στον πολυχώρο Αίτιον, οδός Τζιραίων 8 και Μακρυγιάννη (σταθμός μετρό: Ακρόπολη | τηλέφωνο 213 025 6666)

 

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Τατιάνα Κοτσώνη σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου με τίτλο “Ο Κύριος με τα Χρυσάνθεμα” την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιώργος Ξενάριος, και ο συγγραφέας Κώστας Αρκουδέας, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσει καλλιτεχνικά η ηθοποιός Πελαγία Φυτοπούλου.


Κείμενο από το οπισθόφυλλο

Σε μια περασμένη εποχή, ένας συγγραφέας, αντιδικεί με τον ήρωά του, τον άλλο του εαυτό, πάνω στα γεγονότα της ζωής του, και αρνείται να αποκαλύψει το όνομά του. Λέγεται πως η τρέλα είναι απλώς μια άλλη γλώσσα. Μιλώντας λοιπόν αυτή τη γλώσσα, στον κόσμο της λογικής, με εχθρό τον ίδιο του τον εαυτό, ο Κύριος με τα Χρυσάνθεμα θα καταφέρει να επιβιώσει. Παραπάνω από αυτό. Θα καταφέρει να ζήσει, ώστε στο τέλος καμιά σημασία δεν θα έχουν πια τα πραγματικά ονόματα.
 
Σχετικά με την συγγραφέα
Μου ζητήθηκε ένα σύντομο και περιεκτικό βιογραφικό σημείωμα, προκειμένου να με γνωρίσει καλύτερα ο αναγνώστης. Προσπάθησα και κατάλαβα πως δεν ήθελα τίποτα να πω για μένα. Επειδή θέλω ο κόσμος να ταυτιστεί, ενδεχομένως και να αγαπήσει τον «Κύριο με τα Χρυσάνθεμα» μου. Κι έπειτα μου αρέσει η ιδέα ο κάθε αναγνώστης να είναι ελεύθερος να με φανταστεί όπως θέλει. Όπως με βλέπει με τα δικά του μάτια μέσα από το βιβλίο μου. Και γιατί όλοι μας είμαστε τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μας, που κανείς δεν μπορεί να σε γνωρίσει μέσα από τις πέντε γραμμές ενός βιογραφικού σημειώματος. Έτσι λοιπόν, θα γράψω μονάχα το όνομα μου.
Τατιάνα Κοτσώνη

Για περισσότερες πληροφορίες
επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
www.pigi.gr
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah