Το Πνεύμα του Χρόνου

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Friend of Facebook
Το Πνεύμα του Χρόνου
Όψεις του Παραφυσικού στην Ελλάδα

Νέα Κυκλοφορία!

Οι εκδόσεις Δαιδάλεος έχουν την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουν το καινούργιο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα και δημοσιογράφου Θανάση Βέμπου "Το Πνεύμα του Χρόνου: Όψεις του Παραφυσικού στην Ελλάδα".

Ένα σαγηνευτικό ταξίδι 722 σελίδων που συνοδεύεται από 150 σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα. Μια μοναδική έρευνα στην άγνωστη ιστορία των οριακών φαινομένων στην Ελλάδα από το 1890 έως το 1990 που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους αναζητητές του Παράξενου στην χώρα μας, και όχι μόνο...

Στοιχεία Βιβλίου
Σελίδες: 722
Διαστάσεις: 16Χ23
Τιμή: 25 ευρώ
Για παραγγελίες: daidaleos@hotmail.gr
τηλ: 231.127.2803

Ή στο διαδίκτυο,
αποκλειστικά από το www.bookz.gr

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα μας

Ο Θανάσης Βέμπος γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα και είναι επαγγελματίας ερευνητής - δημοσιογράφος. Έχει μεταφράσει πολλά επιστημονικά βιβλία και άρθρα, ενώ έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 300 άρθρα με αντικείμενο τη διαστημική τεχνολογία, την οικονομία, το παράξενο και τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην ανθρώπινη κοινωνία και ψυχολογία.
Ορισμένα από τα γνωστότερα έργα του είναι "Οι Πύλες του Αλλόκοσμου" (1999), "Μαύρα Υπόγεια Ρεύματα" (2001), "Τα Φαντάσματα του Διαστήματος" (2003) "Το Άγγιγμα του Μίδα" (2005) κ.ά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του συγγραφέα www.vembos.gr

Βιβλιοπαρουσίαση!

Τετάρτη, 3 Ιουλίου
στις 20:00, στον Πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο ψυχολόγος, συγγραφέας και αρχισυντάκτης του περιοδικού Mystery, Γιώργος Ιωαννίδης (apophenia.gr) και ο ψυχολόγος και συγγραφέας Άγγελος Βιαννίτης (aviannitis.blogspot.gr). Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει ομιλία του ίδιου του συγγραφέα ο οποίος και θα μας ταξιδέψει στις όψεις του παραφυσικού στην Ελλάδα, έτσι όπως αυτές εκδηλώθηκαν αλλά και αντιμετωπίστηκαν από την εποχή της σύστασης του ελληνικού κράτους μέχρι την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα!
 
ΠΟΥ/ΠΟΤΕ: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στο πολυχώρο ΕΚΣΤΑΝ (Καυταντζόγλου 5 - Πατήσια), στις 8. 

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
   
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah