0Ι ΚΑΤΟΙΚΟΙ TOY ΚΑΘΕΝ ΦΤΕΛΕΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 1912-1922

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Στα σπίτια του χωριού, που στο σχεδιάγραμμα αντιπροσωπεύονται από αριθμούς,
έμεναν κατά σειρά οι εξής.
1)    Παρέσα (Παρασκευή)
2)    Σπυριδόπουλος ή Σοϊλεμέζ Γιάννης του Γεωργίου με τη μητέρα του Σοφία (Γιωρίνα), τη σύζυγο του Μαρία και τα παιδιά τους Αρισταγόρα, Ευτυχία και Ξενοφώντα.
3)    Σπυριδόπουλος ή Σοϊλεμέζ Απόστολος του Θεόδωρου με τη σύζυγό του Σώνα, το γένος Δημήτρη Σισμανίδη και τα παιδιά τους Μιχάλη, Κώστα, Κοσμά, Θεόδωρο και Ελπίδα.
4) Σπυριδόπουλος ή Σοϊλεμέζ Σπύρος του Χαράλαμπου με τη μητέρα του Κυριακή (Πουμπουρίνα) , τη σύζυγο του Ελένη και τα  παιδιά τους Σταύρο, Δημήτρη, Γιώργο και Μαρία.
5)    Σπυριδόπουλος ή Σοϊλεμέζ Πολυχρόνης του Σπύρου με τον πατέρα του, τη μητέρα του Μυροφόρα, την αδελφή του Ελένη, τη σύζυγό του Κυριακή και τα παιδιά τους Μιχάλη, Μαγδαληνή, Πηνελόπη και Γιάννη,
6)    Σπυριδόπουλος ή Σοϊλεμέζ Πολυχρόνης TOU Χαράλαμπου με τη σύζυγο  του Μαρία  και τα παιδιά τους Φωκίωνα και Καλλιόπη. Μετά το θάνατο της Μαρίας, παντρεύτηκε τη θεολογία .Τεριά, χήρα του Ποταμόπουλου
7)    Σπυριδόπουλος ή Σοϊλεμίζ  Γιάννης του Χαράλαμπου με τη σύζυγό του Σοφία και τα παιδιά τους Θεόφιλο, Αναστάση, Παρθένα και Ελένη.
8)    Σισμανίδης Γιώργος του αόμματου Χριστόφορου με τη μητέρα του Παρθένα (αοματίνα), τις αδελφές του Σοφία, Μυροφόρα, Ευθυμία και Κυριακή, τη σύζυγο του Ειρήνη και τα παιδιά τους Σταύρο, Πελαγία, Εύα, Παρθένα και Μαρίκα
9)    Σισμανίδης Μιχάλης του Χριστόφορου με τη σύζυγο του Σοφία και τα παιδιά τους Ελένη, Μαρία, Ευθύμιο, Κώστα και Μιχάλη ( που γεννήθηκε μετά το θάνατο του πατέρα του).  '
10)    Σισμανίδης Γιώργος του Χριστόφορου με τη σύζυγο του Σοφία και τα  παιδιά τους Μαρία και Σταύρο. Είχαν κι άλλα , αλλά πέθαναν σε μικρή ηλικία. Το ένα ονομαζόταν Ματθαίος.
11) Σισμανίδης Χριστόφορος του Δημήτρη με τη σύζυγο του Ευθυμία.
12)    Σισμανίδης Χαράλαμπος του αόμματου Χριστόφορου με τη σύζυγο του  Ευθυμία, το γένος Γιώργου Σπυριδόπουλου και τα παιδιά τους Κυριακή,Ελένη,Ξανθίππη,Μαρίκα, Χριστόφορο, Θεμιστοκλή και Περικλή,
13)    Σισμανίδης Αβραάμ του Δημήτρη με τη σύζυγο του Μυροφόρα(Μυρίκα) και τα παιδιά τους Ελένη, Θεόφιλο, Παναγιώτη  και Μαρία.
14)    Καϊτελίδης Σπύρος του Δημήτρη με τη μητέρα του Ευθυμία, τις θείες του  Κυριακή και Παρέσα, τις αδελφές του Αθηνά, Mυροφόρα,Μαρία και  Αγγελική, τη σύζυγό του Μαρία και τα παιδιά τους Ελένη, Αργυρώ, Καλλιόπη, Αριστοφάνη και Δημήτρη.
15)    Σισμανίδης Χρύσανθος του Αβραάμ με τη σύζυγο του Σοφία και τα δυο κοριτσάκια τους.
16)    Καϊτελίδης Χρήστος του Αβραάμ με τη σύζυγο του Κυριακή    (Χρηστάβα) και τα παιδιά τους Αριστείδη, Αναστάση, Ελένη και Σουμέλα.
17)    Καϊτελίδης Χαράλαμπος του Αβραάμ με τον πατέρα του, τη σύζυγο του Kυριακή (Λαμπίνα) και τα παιδιά τους Γιάννη, Θεόδωρο, Κώστα, Μαρία και Καλλιόπη.
18)    Σισμανίδης Χαράλαμπος του Χριστόφορου με τη σύζυγο του Ευθυμία, τα παιδιά τους Γιώργο και Ευστάθιο και τη σύζυγο του Γιώργου Σοφία, το γένος Παντελή Κοπαλίδη.   
19)    Καϊτελίδης Κώστας του Γιάννη με τη σύζυγο  του Μαγδαληνή και τα  παιδιά τους  Αναστάση, θεοφύλακτο, Χριστίνα, Όλγα, Κυριακή και Ευθυμία.
20)    Φουλίδης Πέτρος του Στέφανου με τη μητέρα  του Σοφία (Φουλίνα), το γένος Σπύρου Κοπαλίδη και τη σύζυγό του Χαρίκλεια, από  την οποία πήρε διαζύγιο, και είχαν παιδιά. Ξαναπαντρεύτηκε με την Ευρύκλεια και απόκτησαν την Αγγελική και  την Αλεξάνδρα.   
21)    Καϊτελίδης Ευστάθιος του Γιάννη με τη σύζυγο του Μυροφόρα και τα παιδιά τους Μαρία, Χριστίνα και Χριστόφορο,
22)    Καϊτελίδης Παντελής του Αβραάμ με τη σύζυγο του Κυριακή , το γένος Σπύρου Κοπαλίδη, τα παιδιά τους Θεόφιλο, Χριστόφορο, Σπύρο και Γιώργο, τη σύζυγο του Θεόφιλου Κυριακή, το γένος Χριστόφορου Σισμανίδη  και τη σύζυγο του Χριστόφορου  Αλεξάνδρα.   
23)    Καϊτελίδου Σοφία, χήρα του Απόστολου Καϊτελίδη  με τα παιδιά της Τριαντάφυλλο και Γιάννη.   
24)    Τεριά θεολογία του Νίκου και της Μαρίας, χήρα του Ποταμόπουλου.
25)    Καϊτελίδης Παύλος του Παναγιώτη με τη μητέρα του Ελισάβετ (Παναγιωτίνα) την αδελφή του Παρθένα, τη σύζυγό του Κυριακή, το γένος Γιώργου Κωνσταντινίδη και τα παιδιά τους Χαράλαμπο, Παναγιώτη και Ελένη.
26)    Κοπαλίδης Παντελής του Χριστόφορου με τη σύζυγο του Ελένη, τα  παιδιά τους Κυριακή, Σοφία, Νίκο, Κώστα, Αριστείδη,  Ευθυμία, Μαρίνα και Γιώργο, τη σύζυγο του Γιώργου Δέσποινα και τα παιδιά Παντελή και Ηλία.
27)    Κοπαλίδης Συμεών του Γιάννη και της  Σοφίας (Γιαννίνας), το γένος Γιάννη Σισμανίδη με τη σύζυγό του Μαγδαληνή και τα παιδιά τους Ελένη και Αγγελική.
28)    Κοπαλίδης Θεόδωρος του Σπύρου και της Ανατολής με τη σύζυγο του Ελένη γένος Χριστόφορου Σισμανίδη και τα  παιδιά τους Κώστα, Γιώργο Ευρύκλεια και Μαρία.
29) Κοπαλίδης Αγάπιος του Σπύρου και της Ανατολής με τη σύζυγό του Σοφία, τα παιδιά τους Μιχάλη, Χαράλαμπο και Μαρία, τη σύζυγο του Μιχάλη Παρθένα και τα παιδιά τους Αγαθοκλή και. Δημήτρη και τη σύζυγο του Χαράλαμπου Όλγα, το γένος Ευστάθιου Τριανταφυλλίδη.


Ευθυμίου Μ. Σισμανίδη


"ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΑ"

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah