Πορτσ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Υλικά: 
1 κιλό κρέας βοδινό ή μοσχαρίσιο , 
1 ποτήρι λάχανο ψιλοκομμένο, 
2 παντζάρια ψιλοκομμένα, 
1 ποτήρι σέλινο ψιλοκομμένο, 
5 μεγάλες πατάτες, 
3 μεγάλα κρεμμύδια, 
2 μεγάλες ντομάτες περασμένες στον τρίφτη, 
μαύρο πιπέρι, 
1 κουταλιά αλεύρι, 
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο,
μισό ποτήρι λάδι,
αλάτι
Εκτέλεση: Ξεκινώντας πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Μ' ένα κουτάλι αφαιρούμε τον αφρό που βγάζει.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τ' αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να μαλακώσει. Στην συνέχεια πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα λαχανικά, μόνο τις πατάτες τις κόβουμε στα τέσσερα. Τα βάζουμε μέσα στο κρέας να βράσουν όλα μαζί με το λάδι. 
Αφού ψηθούν διαλύουμε το αλεύρι με λίγο ζωμό και το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας και το σερβίρουμε.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah