Το Χαψοτήγανο

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Υλικά που θα χρειαστείτε:  
½ κιλό χαψία παστά
3 αυγά
100 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
½ φλιτζάνι νερό
 Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και ξαλμυρίζουμε τα χαψία. Χτυπάμε κατόπιν, τα αυγά, το μαϊντανό, το αλεύρι, μαζί με αλάτι και όσο νερό χρειαστεί για να φτιάξουμε έναν ρευστό χυλό. Μετά ρίχνουμε τα χαψία, στον χυλό μας και ανακατεύουμε ελαφρά. Σε τηγάνι καίμε λάδι και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε καλά και από τις δύο πλευρές, ρίχνουμε λίγο πιπέρι και το σερβίρουμε ζεστό.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah