Παίρνετε το νουά, το τρυπάτε με μαχαίρι και στις ρωγμές βάζετε στουμπισμένο σκόρδο (ως 5 σκελίδες) με μαύρο πιπέρι και αλάτι.
Βάζετε το κρέας σε πλατιά κατσαρόλα με φρέσκο βούτυρο και το τσιγαρίζετε. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τμηματικά δηλαδή φλιτζάνι - φλιτζάνι ζεστό νερό ώσπου να ψηθεί το κρέας.
Κατόπιν βάζετε το κρέας σε μια πιατέλα για να κρυώσει και ύστερα το κόβετε σε λεπτές φέτες και τις τοποθετείτε κατά μήκος στη μέση του ταψιού
Παίρνετε μισό κιλό γιαούρτι στραγγισμένο, το χτυπάτε καλά με λίγο αλάτι και 4 αυγά και το μίγμα αυτό το βάζετε στα πλάγια του κρέατος μέσα στο ταψί.
Μετά βάζετε λίγο φρέσκο βούτυρο σ' όλη την επιφάνεια του φαγητού και το φουρνίζετε 15 λεπτά. Είναι πολύ νόστιμο φαγητό.
Βάζετε το κρέας σε πλατιά κατσαρόλα με φρέσκο βούτυρο και το τσιγαρίζετε. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τμηματικά δηλαδή φλιτζάνι - φλιτζάνι ζεστό νερό ώσπου να ψηθεί το κρέας.
Κατόπιν βάζετε το κρέας σε μια πιατέλα για να κρυώσει και ύστερα το κόβετε σε λεπτές φέτες και τις τοποθετείτε κατά μήκος στη μέση του ταψιού
Μετά βάζετε λίγο φρέσκο βούτυρο σ' όλη την επιφάνεια του φαγητού και το φουρνίζετε 15 λεπτά. Είναι πολύ νόστιμο φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου