1/2 κιλό φασόλια μπαρμπούνια.
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μερίδες
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
Αλάτι, πιπέρι μαύρo.
Μουλιάζουμε τα φασόλια από βραδίς. Την επομένη τα βράζουμε προσέχοντας να μην χυλώσουν και τα στραγγίζουμε.
Σε κατσαρόλα βράζουμε το κρέας. Μόλις μαλακώσει αρκετά προσθέτουμε τα βρασμένα φασόλια, το κρεμμύδι, τις ντομάτες, το λάδι και το αλατοπίπερο.
Συνεχίζουμε το βράσιμο του φαγητού σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου μέχρι να χυλώσουν ελαφρά τα φασόλια.
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μερίδες
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
Αλάτι, πιπέρι μαύρo.
Μουλιάζουμε τα φασόλια από βραδίς. Την επομένη τα βράζουμε προσέχοντας να μην χυλώσουν και τα στραγγίζουμε.
Σε κατσαρόλα βράζουμε το κρέας. Μόλις μαλακώσει αρκετά προσθέτουμε τα βρασμένα φασόλια, το κρεμμύδι, τις ντομάτες, το λάδι και το αλατοπίπερο.
Συνεχίζουμε το βράσιμο του φαγητού σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου μέχρι να χυλώσουν ελαφρά τα φασόλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου