Συνάντηση και γεύμα εργασίας στη Θέρμη

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

 Ενδιαφέρουσα συνάντηση και γεύμα εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Θέρμη Θεσσαλονίκης με ενδιαφέρουσες όσο και δραστήριες προσωπικότητες των Αρμενίων, των Ποντίων και των Ασσυρίων.

Παραβρέθηκαν ο Καναδός Γερουσιαστής από το Τορόντο Αρμενικής καταγωγής Άρης Μπαμπίκιαν, ο πρόεδρος του εθνικού Αρμενικού Συμβουλίου από τις Βρυξέλλες, Κασπάρ Καραμπετιάν, ο Προξενος της Αρμενίας στην Θεσσαλονίκη Άκης Δαγκατζιάν, τα στελέχη της Αρμενικής κοινότητας Μπεντρόζ Χαλαζιάν και Χοβίκ Κασαπιάν, της Ασσυριακής κοινότητας Γιάννης Αϊβαζίδης, ο ο Νίκος Χριστοφορίδης από το Τορόντο, πρ. πρόεδρος της Αδελφότητας Ποντίων Τορόντο και μέλος του Δ. Σ. Του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Νυρεμβέργης Δημήτρης Λαμπρόπουλος, η Γιώτα Αμανατίδου υπεύθυνη Τύπου του ΠΑ.Σ.Π.Ε. και ο Στέφανος Τανιμανίδης.

Στην συνάντηση, που ξεκίνησε στις 20:30 και διήρκησε μέχρι και τις 24:00, και πραγματοποιήθηκε σε αδελφικό όσο και εποικοδομητικό κλίμα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τον προγραμματισμό και τον τρόπο της κοινής δράσης μας, για την προώθηση του θέματος της διεθνοποίησης της Γενοκτονίας των Χριστιανικών πληθυσμών στην Ευρώπη, τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah