Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών. Μέρος Ε'

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ο Faisal bin Hussein bin Ali al-Hashemi (κέντρο) με αντιπροσώπους,
όπως ο Lawrence of Arabia (τρίτος από δεξιά) στις Βερσαλίες κατά την διάσκεψη ειρήνης στο Παρίσι το 1919.
Ο Τέσλα (αριστερά) τι δουλειά είχε εκεί;
[Φαινομενικά στην φωτογραφία είναι αντιπροσωπεία του Εμίρ Φάισαλ στις Βερσαλίες, κατά την διάρκεια της «Ειρηνευτικής» Διάσκεψης του Παρισιού του 1919. Από αριστερά προς τα δεξιά: Rustum Haidar, Nuri as-Said, Prince Faisal, Captain Pisani (πίσω από τον Faisal), T.E. Lawrence, άγνωστο πρόσωπο, Captain Tahsin Kadry. Ο Rustam Haidar:  (Αραβικά: رستمييدر) ήταν γεννημένος το 1889 στο Baalbek, πέθανε στις 22 Ιανουαρίου 1940, ήταν βοηθός του Emir Faisal ο οποίος υπηρέτησε ως υπουργος Άμυνας και Οικονομικών του Ιράκ. Στις 18 Ιανουαρίου 1940, Ο Χουσεΐν Fawzi Tawfik πυροβόλησε τον Rustam Haidar τρεις φορές, πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο. Αυτά φαινομενικά, γιατί στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν κλώνους από το ίδιο καλούπι για πολλαπλούς ρόλους. Οχι τόσο για λόγους ανάγκης αλλά περισσότερο για την πλάκα τους.]

Διάσκεψη για την ειρήνη
Οι Εβραίοι δεν είναι φυλή ή εθνική οντότητα αλλά προέρχονται από κάθε χώρα στον πλανήτη και συνδέονται μόνο μέσω της πίστης τους στο Ταλμούδ και μερικές πολιτιστικές παραδόσεις. Κανένας Ευρωπαίος Εβραίος δεν ήταν αρκετά τρελός για να μετακομίσει οικειοθελώς στην «Γη της Επαγγελίας», όπου ο πληθυσμός των Σημιτών δεν ήταν πολύ ευπρόσδεκτος, έτσι οι τραπεζίτες δεν είχαν βρει ακόμα έναν φασίστα που θα οδηγούσε τους Εβραίους εκτός Ευρώπης. Πόσο πετυχημένο χρονικά ήταν το γεγονός ότι ο Χίτλερ δημοσίευσε το «Ο Αγών μου» το 1925, με την ιδεολογία του Καρλ Ρίτερ από την μία πλευρά, την ευγονική ιδεολογία της αμερικανικής αριστοκρατίας από την άλλη, και την δήλωση του Μπαλφούρ στα λόγια του. Η Γερμανία δεν είχε ούτε μια σταγόνα πετρελαίου στην επικράτεια της για να τροφοδοτήσει τον πόλεμο αστραπή στην Ευρώπη, αλλά η JD Rockefeller και η Standard Oil θα φροντίσουν ώστε το Wehrmacht και το Luftwaffe να προχωρούσαν.
Κατά την διάρκεια του 20ού αιώνα, οι οικογένειες που κυβερνούσαν τον κόσμο ήταν οι Goldman Sachs, οι Rockefeller, οι αδερφοί Lehman και Kuhn Loebs στην αμερικανική πλευρά. Η ευρωπαϊκή πλευρά ήταν οι Rothschild’s του Παρισιού και του Λονδίνου, οι Warburg του Αμβούργου, οι Lazarts του Παρισιού και οι Israel Moses Seifs της Ρώμης. Η οικογένεια Rothschild είχε πλέον στην κορυφή την εταιρεία, αλλά τουλάχιστον 3 από αυτές τις οικογένειες ήταν συγγενείς εξ αίματος, ή είχαν ανατραφεί στο τραπεζικό σύστημα από τον Rothschild: Kuhn Loebs, Israel Seifs και Warburg’s.
Λοιπόν, κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ ο Πολ Γουόρμπουργκ (παρών στη συνάντηση της Νήσου Τζέκιλ το 1910) συμβούλευε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Γούντροου Γουίλσον για το πως να λιμοκτονήσει την Γερμανία ώστε να παραδοθεί, ο αδελφός του, Μαξ (Διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας) συμβούλευε τον Κάιζερ Γουίλχελμ στο πώς να αποδεκατίσει τις ΗΠΑ. Για να βεβαιωθούν ότι θα κερδίσουν τους πολέμους, ο φουλ οπλισμός και των δύο πλευρών είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά στην περίπτωση του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, δεν το άφησαν στην τύχη: Αφού η Αγγλία συμφώνησε να δημιουργήσει ένα εβραϊκό κράτος στην Παλαιστίνη, οι τραπεζίτες λιμοκτόνησαν το γερμανικό στρατό από χρήματα, όπλα και πυρομαχικά, για να τον διαλύσουν, και για να κάνουν τους Γερμανούς στρατιώτες να μοιάζουν με τους ηττημένους Εσσιανούς προγόνους τους που εμπλέκονταν στον Αμερικανικό Επαναστατικό Πόλεμο.
Γνωρίστε το παρελθόν σας, γιατί εξηγεί το παρόν σας.
Δεν μπορούμε να έχουμε καμία σοβαρή ανάλυση για το Πραξικόπημα (γνωστό ως επανάσταση) των Μπολσεβίκων και τον ακόλουθο Ψυχρό Πόλεμο που αντέταξε δύο ιδεολογίες για 75 χρόνια, χωρίς να λάβουμε υπόψη πώς και γιατί το πολιτικό κίνημα δημιουργήθηκε από τον Καρλ Μαρξ το 1848 για να χωρίσει τον κόσμο σε δύο ιδεολογίες, να εξασφαλίσει τεράστια πολεμικά χρέη και κέρδη για τους διεθνείς τραπεζίτες. Είναι μια ολοκληρωμένη βάση για όσα συμβαίνουν στον σημερινό κόσμο. απλά αντικαταστήστε την λέξη κομμουνισμός με το Ισλάμ και ο σημερινός μας κόσμος ξαφνικά γίνεται αντίγραφο του Ψυχρού Πολέμου που τρόμαξε τον κόσμο για 75 χρόνια.
Ο συγγραφέας Antony Sutton συνέδεσε όλες τις τελείες για να κατανοήσει το Ρώσικο Πραξικόπημα, και το συνόψισε καλύτερα στο εξαιρετικό «Γουόλ Στριτ και η Επανάσταση των Μπολσεβίκων.» Θα βρείτε πρόσθετες και πολύ ενοχοποιητικές λεπτομέρειες στο «Ρωσία και Νέα Παγκόσμια Τάξη» του Δρ. Sergei Glazyev. Ουσιαστικά το 1917, με κεφάλαια από τους χρηματιστές της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου όπως ο Jacob Schiff του Kuhn-Loeb και η JP Morgan, ο Lenin και μια πληθώρα εβραϊκών κομμάτων κατάφεραν να διώξουν την μοναρχία από την Ρωσία. Ο Lenin σχολίασε αργότερα την προφανή αντίφαση μεταξύ διακεκριμένων καπιταλιστών και κομμουνιστών:
«Υπάρχει επίσης και μια άλλη εκ πρώτης όψεως μια παράξενη συμμαχία, μια περίεργη συμμαχία – αλλά εάν την σκεφτείτε, στην πραγματικότητα, μια συμμαχία που είναι καλά θεμελιωμένη και εύκολα κατανοητή. Αυτή είναι η συμμαχία μεταξύ των κομμουνιστών ηγετών μας και των καπιταλιστών σας».
Τι μας λες!
Όπως και ο Λουδοβίκος ο XVI στην Γαλλία, η Ρωσική μοναρχία φρουρούσε την ανεξαρτησία της Ρωσίας από την Βρετανική Αυτοκρατορία και τα πλοκάμια εισβολής τους από «την Πόλη», όταν ο Νικόλαος ο Β’ έπρεπε να παραιτηθεί από τον θρόνο του υπό πίεση που ξαφνικά προήλθε από όλες τις γωνιές της Μόσχας. Το σύνηθες σετ είναι σαφές και μέχρι τώρα οι περισσότεροι από εσάς θα αναγνωρίσετε ξανά μια επανάσταση «χρώματος», χειραγώγησης εξοπλισμού των μαζών σε ένα παραλληλισμό της αντίστοιχής Γαλλικής Επανάστασης.
Στην πραγματικότητα, ο Rothschild πρέπει να έχει πατέντα γι’ αυτού του είδους την επιχείρηση πραξικοπήματος. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους μπολσεβίκους ήταν ξένοι, όπως ο Lev Davidovitch Bronstein από την Λευκορωσία, γνωστός και ως Leon Trotsky. Τίποτα το εκπληκτικό, καθώς το πραγματικό όνομα του Καρλ Μαρξ ήταν Μωυσής Μορντεκάι Λέβι, γεννημένος Εβραίος Ασκενάζι. Το 1920, ο Winston Churchill αναγνώρισε την σχέση μεταξύ του αρχικού σχεδίου των Ιλουμινάτι και του Πραξικοπήματος των Μπολσεβίκων στην Ρωσία:
«Από τις ημέρες του Σπάρτακου, του Βισάουτ μέχρι τον Καρλ Μαρξ, του Τρότσκι, της Μπέλα Κουν, της Ρόζα Λούξεμπουργκ και της Έμμα Γκόλντμαν, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και την ανασύσταση της κοινωνίας βάσει της συλληφθείσας ανάπτυξης, της ζηλωτής κακοποίησης και της ανέφικτης ισότητας, είναι διαρκώς και σταθερά αυξανόμενη. Διαδραμάτισε έναν σαφώς αναγνωρίσιμο ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης. Ήταν η πηγή κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά την διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, και τώρα επιτέλους αυτή η ομάδα εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής έχουν αρπάξει τον Ρωσικό λαό από τα μαλλιά του κεφαλιού τους, και έχουν γίνει πρακτικά οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας».
Στην Βικιπαίδεια είναι γραμμένο ότι όλα όσα αφορούν τους Ιλουμινάτι (Πεφωτισμένους) οι οποίοι εξαφανίστηκαν επίσημα στα τέλη του 18ου αιώνα με το κλείσουν για πάντα την πόρτα της ελίτ λέσχης τους, είναι μια θεωρία συνωμοσίας. Το βασικό πρόβλημα με αυτή την αφήγηση είναι ότι οι Πεφωτισμένοι έχουν την αλαζονεία να συνεχίσουν να βάζουν όλα τους τα σύμβολα στα αμερικανικά χαρτονομίσματα, ακόμα και σήμερα: τα διακριτικά του Τάγματος των Πεφωτισμένων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην πίσω πλευρά των αμερικανικών χρημάτων και συγκεκριμένα του ενός δολαρίου το 1933. Κάποιος μπορεί να διαβάσει, στην βάση της 13όροφης πυραμίδας, το έτος 1776 σε λατινικά αριθμητικά ψηφία.
Το μάτι που ακτινοβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ο «πανεπόπτης οφθαλμός» που συμβολίζει την κοινωνία που δημιούργησε ο Weishaupt το 1776. Οι λατινικές λέξεις «Annuit Coeptis» σημαίνουν «η επιχείρησή μας έχει στεφθεί με επιτυχία.» Παρακάτω, το «Novus Ordo Seclorum» εξηγεί την φύση αυτής της επιχείρησης: Μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Πραγματικά, πρέπει κάποιος να έχει ζωηρή φαντασία και μια εκπληκτική αίσθηση άρνησης για να συσχετίσει το τραπεζικό σχέδιο των Illuminati και το υπό επανάληψη τραπεζικό της σχέδιο με την θεωρία της Επίπεδης Γης, τον Bigfoot και τα UFO και να τα βάλει όλα στην ίδια τσάντα «θεωριών» συνωμοσίας.
Απευθυνόμενος σε κάθε ιστορικό που βρίσκεται εκεί έξω και συνεχίζει να γράφει για την ιστορία μέσα από τις συνήθεις πολιτικές ιδεολογίες και που αμφισβητεί ότι ο Επαναστατικός Πόλεμος ήταν στην πραγματικότητα ένα πραξικόπημα των Μασόνων και των Illuminati στην αμερικανική οικονομία, θα βρείτε δισεκατομμύρια τυπωμένα αντίγραφα σε αμερικανικά χαρτονομίσματα δολαρίων προς απάντηση… Δισεκατομμύρια λόγοι για να αρχίσετε να σκέφτεστε και να σταματήσετε τις ανοησίες σας.
Οι ΗΠΑ άρχισαν να εκτυπώνουν αυτά τα χαρτονομίσματα υπό την Προεδρία του Franklin Delano Roosevelt, αλλά και υπό την επιτήρησή του η Παγκόσμια Τάξη μετατράπηκε στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, διότι το υπέρ-Rothschild FDR δεν ήταν σε θέση να σταματήσει τις αμερικανικές τράπεζες στην σταυροφορία τους κατά των ευρωπαϊκών τραπεζών. Το αποτέλεσμα ήταν το τέλος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, με την οικογένεια Rothschild να χάνει μέρος της κυριαρχίας της στον πλανήτη από τις αμερικανικές τράπεζες, όπως επιβεβαιώθηκε και στο Bretton-Woods το 1944, όπου το δολάριο αντικατέστησε την αγγλική λίρα ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.
Παρά τις πολυάριθμες μεταλλάξεις, το αρχέτυπο όνειρο εγκαθίδρυσης της Παγκόσμιας Τάξης η οποία να καθοδηγείται από μια κυρίαρχη φυλή αγγλοσαξονικών τραπεζιτών που κυβερνούν τον πλανήτη ως ενιαία οντότητα δεν σταμάτησε ποτέ να προχωρά, μάλιστα για περισσότερο από δύο αιώνες. Ο στόχος δεν έχει αλλάξει καθόλου και οι ιδεολογικοί απόγονοί τους εξακολουθούν να πιέζουν το κακό τους σχέδιο και σήμερα.

Glass-Steagall Τραπεζικός νόμος του 1933

Αλλά τώρα καταρρέει σαν σπίτι από τραπουλόχαρτα.
Η Rothschild εργάζεται σκληρά για να ξαναζήσει την προηγούμενη δόξα της δημιουργώντας ένα ευρωσύστημα Instex, που θα αντικαταστήσει το διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα Swift μόλις το αμερικανικό νόμισμα και οι αμερικανικές τράπεζες βυθιστούν στην σίγουρη και επερχόμενη άβυσσο τους, αλλά η Ρωσία, η Κίνα και μερικές άλλες χώρες και ιδιώτες έχουν βαρεθεί την ιστορία των ιδιωτών τραπεζιτών (εξ ου και η ίδρυση της BRICS). Αν χρειάζεται κάποιος να πειστεί περισσότερο για το θέμα, απλά διαβάστε το εκπληκτικό «Μια Γενοκτονία: Ρωσία και Νέος Κόσμος», από τον Δρ. Γκλάζγιεφ, ο οποίος είναι τώρα ειδικός σύμβουλος οικονομικών του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι απόψεις του για το τραπεζικό σύστημα του ΔΝΤ και την καταστροφή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι σαφείς και ακλόνητες.
Για όσους θέλουν να μελετήσουν σοβαρά την ιστορία, υπάρχουν τρία επίπεδα σύγχρονης γεωπολιτικής κατανόησης.
 Το πρώτο είναι κοινό με την συντριπτική πλειονότητα του εγκεφαλικά νεκρού πληθυσμού που παρακολουθεί τα συμβατικά τηλεοπτικά νέα και διαβάζει τους New York Times, υποθέτοντας ότι οι ΗΠΑ είναι η παγκόσμια αστυνομική δύναμη ειρήνης, δικαιοσύνης, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας. Μια παράλογη ιδέα που έχει διαδοθεί ευρέως από την δημόσια και ιδιωτική παιδεία και τα μέσα ενημέρωσης, εδώ και πολλές γενιές.
Το δεύτερο επίπεδο βαθαίνει και αναδύεται με τον εντυπωσιακό κατάλογο των ανατραπέντων κυβερνήσεων και των ξένων εισβολών τον τελευταίο ενάμιση αιώνα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια αυτοκρατορία, η οποία επιβάλλει και διατηρεί την οικονομική και πολιτική ηγεμονία στον πλανήτη.
Το τρίτο επίπεδο είναι πολύ βαθύτερο και απαιτεί την θεμελιώδη κατανόηση ότι η Αμερικανική κυβέρνηση δεν αποφασίζει τίποτα απολύτως για την γεωπολιτική, καθώς οι διεθνείς τράπεζες ελέγχουν τα πάντα.
Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι μόνο το σφυρί και το δρεπάνι στην εργαλειοθήκη των διεθνών τραπεζιτών, τις οποίες χρησιμοποιούν ως διεθνείς Γκεστάπο για να επιτύχουν τον τελικό στόχο μιας απολυταρχικής κυβέρνησης που θα κυβερνά τον πλανήτη, η οποία θα μοιράζει την ανθρωπότητα σε τρεις άνισες ομάδες:
-Το μικροσκοπικό τους κυρίαρχο κλαμπ.
-Την τάξη των εργαζόμενων μυρμηγκιών που χτίζουν τις γέφυρες τους και επιστρέφουν τους μισθούς τους στους αφέντες.
-Τέλος, ένα τεράστιο πλήθος περιττών, αναλώσιμων (πλήθος βρωτν) και άχρηστων στομάτων προς τάισμα, οι οποίοι σκάβουν τα ορυχεία των λίγων, χειραγωγούνται για τις ψευδοεπαναστάσεις χρωμάτων (parades, πορείες, ακτιβισμούς και λοιπές μπούρδες) και είναι έτοιμοι να μπουν σε στρατούς με προορισμό να πεθάνουν σε πολέμους σαν meatbags της Ελίτ.
Γνώση του παρελθόντος και του παρόντος μας είναι το κλειδί για να ανοίξουμε την πόρτα μας στο μέλλον. Εδώ είναι το κύριο κλειδί.

@Sylvain LAFOREST /24-01-2020
Δουλεύοντας ως τηλεοπτικός διευθυντής ντοκιμαντέρ και ως δημοσιογράφος για 25 χρόνια, δημοσίευσε το 2016 το La Déprogr @ mmation (στην Γαλλική γλώσσα) σχετικά με την παραπληροφόρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και το δεύτερο βιβλίο Wars and Lies Progressive Press. / orientalreview.org
Share

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Εμείς οι Σανταίοι είμαστε όχι μόνον παλληκάρια, αλλά και αρκετά έξυπνοι για να μην καταπίνουμε αμάσητο τον σανό των ακροδεξιών συνωμοσιολόγων. Ρεζίλι την κάνεις την κατά τα άλλα πολύ αξιόλογη ιστοσελίδα πατριώτη. Κατέβασε σε παρακαλώ αυτές τις αηδίες από δώ. Σάντα και απαράδεκτη σαχλολογία δεν πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah