Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών. Μερος Β'

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Ένας Venerable Maitre (Σεβάσμιος Δάσκαλος) ποζάρει με το sautoir (μακρύ κολιέ) στον μεγάλο ναό της Μεγάλης Στοάς του Γαλλικού Ελευθεροτεκτονισμού στις 18 Σεπτεμβρίου 2010, στο Παρίσι, κατά την διάρκεια της 27ης έκδοσης των ανοιχτών ημερών της ευρωπαϊκής κληρονομιάς της Γαλλίας.
Είναι ενδιαφέρον ότι, ταυτόχρονα που ο Karl Ritter έγραφε μια αντίθετη προς τον κομμουνισμό ιδεολογία, που αργότερα θα βελτιωνόταν για να κουμπώσει στον ναζισμό, ο Karl Marx δημοσίευσε το «Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο» το 1848. Αμφότεροι χρηματοδοτήθηκαν από την οικογένεια Ρότσιλντ κι ο Marx κι ο Ritter αφού προωθούσαν ένα επίπεδο πιο πάνω το αρχικό σχέδιο των Grand Orient Freemasonry, διαίρεσης των ανθρωπομαζών για διαρκείς πολέμους (χρήμα μέσω χρέους) μέσω της δημιουργίας τεχνητών και ηλιθίων ιδεολογιών. Η βασική ιδέα είναι το κλασσικό και διαχρονικό «διαίρει και βασίλευε» Ετσι διαίρεσαν τις μεγαλύτερες παρατάξεις της ανθρώπινης φυλής σε αντίθετα στρατόπεδα, κατόπιν με την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου τους έπεισαν να πολεμούν και να καταστρέφουν ο ένας τον άλλον. Πόσο τρομακτικά απλό κι εύκολο!!!
Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο James Madison, ο 4ος Πρόεδρος κι ένας από τους Ιδρυτές Πατέρες των ΗΠΑ, σκέφτηκε ότι η κύρια πρόκληση της δημοκρατίας ήταν να πάρει μια τεράστια μάζα ανθρωπομαζών και να τους πείσει να ψηφίσουν νόμους που ευνοούν την πλούσια ελίτ. Τότε δημιουργήθηκε το δικομματικό εκλογικό σύστημα, σχεδιασμένο ειδικά για να περιορίζει την επιλογή των εκλογών μεταξύ δύο αρχηγών του ίδιου τέρατος. Σήμερα, σε κάθε έθνος που έχει κολλήσει στον βούρκο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η δημοκρατική διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια, δύο κόμματα ανταλλάσσουν εξουσία για δεκαετίες, ενώ οι μειλίχιες ιδεολογικές διαφορές τους αφορούν ανόητα θέματα όπως η άμβλωση ή νόμοι μετανάστευσης ή οπλοκατοχής. Για τους κυβερνήτες των ΗΠΑ, η δημοκρατία και η πολιτική δεν είναι τίποτα περισσότερο από άνεμος, κενός αέρας που σφυρίζει απ’ το ένα αυτί στο άλλο.
Τώρα που είναι Ολοφάνερος ο αληθινός σκοπός της πολιτικής (χρήμα ως χρέος) και των γελοίων ιδεολογιών που δημιουργήθηκαν για να πολώσουν τις ιδεολογίες και να διχάσουν τις ανθρωπόμαζες μπορείς να μεταπηδήσεις στην πραγματική ιστορία. Και είναι πολύ διαφορετική από αυτή που σ’ εκπαίδευσαν, σχεδόν σου εμφύτευσαν να πιστεύεις.
Η πρώτη επανάσταση «χρώματος»
Καθώς τα χρόνια περνούσαν, ο Rothschild και η ομάδα του των Πεφωτισμένων(Ιλουμινάτι) έγιναν αρκετά δημιουργικότεροι. Η Γαλλία ήταν ισχυρή δύναμη υπό τον Λουδοβίκο τον XVI, ανεξάρτητη από την Βρετανική Αυτοκρατορία. Ένα παράξενο αλλά πολύ τυχερό περιστατικό αποκάλυψε τις λεπτομέρειες ενός τολμηρού σχεδίου το 1785. Ένας αγγελιοφόρος ονόματι Λάνζε χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από κεραυνό ενώ βρισκόταν στην πόλη Ρατίσμπον. Όταν Βαυαροί αξιωματούχοι εξέτασαν το περιεχόμενο των σάκων στο άλογο του, ανακάλυψαν για πρώτη φορά την ύπαρξη του Τάγματος του Πεφωτισμένων, αλλά επίσης βρήκαν ένα λεπτομερές σχέδιο που περιγράφει τα βήματα της επερχόμενης Γαλλικής Επανάστασης. Σύντομα, οι Πεφωτισμένοι εκδιώχθηκαν από την Βαυαρία, οι αρχές της οποίας έστειλαν προειδοποιήσεις σε όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά κράτη σχετικά με την ελίτ μυστική κοινωνία, αλλά αυτές αγνοήθηκαν…
Χάρη σε ένα κεραυνό  και σε μερικά βιβλία που ακολούθησαν έπειτα, υπάρχουν σήμερα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, χρήσιμες για να καταλάβουμε πώς οι Illuminati και οι Μασόνοι υποκίνησαν τη Γαλλική Επανάσταση, η οποία ήταν η πρώτη «επανάσταση χρώματος» της ιστορίας. Τότε ήταν που ο πληθυσμός χειραγωγήθηκε μέσω Μακιαβελικών κατασκευασμένων ειδήσεων, προκειμένου να εξολοθρεύσει μια κυβέρνηση που δεν υποτασσόταν σε ιδιωτικές τράπεζες. Σήμερα αυτή, είναι η κορυφαία ειδικότητα της CIA. Έτσι κατασκεύασε την Αραβική Άνοιξη το 2011, το Maidan στην Ουκρανία το 2014, και πάλι πρόσφατα, την ανατροπή του Evo Morales στην Βολιβία.
Την εποχή της περίφημης μεγάλης Μασονικής συνάντησης το 1773, ο Louis-Philippe d’Orléans ήταν ο Πρόεδρος της Μεγάλης Ανατολής και χρηματοδοτούσε τους Ιακωβίνους, οι οποίοι είχαν αγοράσει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής σιτηρών το 1789 για να δημιουργήσουν εσκεμμένα έλλειψη τροφίμων, κατηγορώντας άμεσα την ευρέως περιφρονημένη βασίλισσα Μαρία-Αντουανέτα μέσω κατασκευασμένων φημών και μέσων διάδοσης πληροφοριών, προκαλώντας το ξέσπασμα της εξέγερσης εναντίον της.
Στις 13 Ιουλίου ο Perregaux, ένας Μασόνος Ελβετός τραπεζίτης της Lausanne Orient, άνοιξε τα οπλοστάσια των Αναπήρων και άρχισε να εξοπλίζει τον φτωχό λαό με τουφέκια που αργότερα θα αγόραζε πίσω για 30 σεντ το καθένα, προκειμένου να αφοπλίσει τον πληθυσμό μετά το τέλος της στημένης Επανάστασης. Ο ίδιος τραπεζίτης θα χρηματοδοτήσει επίσης το πραξικόπημα για να ανεβεί ο Ναπολέων στην εξουσία το 1799, το οποίο οδήγησε στην δημιουργία της Κεντρικής Τράπεζας της Γαλλίας που ο ίδιος πάλι Perregaux άρχισε να λειτουργεί το 1800, με αποκλειστικό προνόμιο τη δημιουργία του Γαλλικού νομισματικού συστήματος. Αμέσως μετά την αρχική επανάσταση, η Γαλλία χωρίς προφανή λόγο, κήρυξε πόλεμο κατά της Αυστρίας και της Πρωσίας, μια ένδειξη ότι εργαζόταν αποκλειστικά και μόνο για το ιδιωτικό κέρδος των πολεμοκάπηλων τραπεζιτών.
Ενώ το πρώτο μέρος της Γαλλικής Επανάστασης ήταν τεκμηριωμένα μια δημιουργία των Ιλουμινάτι, το δεύτερο μέρος δεν ήταν. Γάλλοι ηγέτες όπως ο Ροβεσπιέρος, δεν ήθελαν να δώσουν την χώρα τους σε ξένες τράπεζες και έγιναν ανελέητοι αποκεφαλίζοντας τους περισσότερους προδότες με το αιματηρό κοπίδι της γκιλοτίνας. Μαζί οι Ιλουμινάτοι και οι Μασόνοι ανέτρεψαν για άλλη μια φορά την μοίρα της Γαλλίας και οδήγησαν τον λαό να πιστέψει ότι ο Ροβεσπιέρος ήταν ο προδότης. Δυο ναύαρχοι στις 28 Αυγούστου του 1793, παρέδωσαν τον Μεσογειακό στόλο στην Αγγλία, και στην συνέχεια ο Ροβεσπιέρος συνελήφθη και καταδικάστηκε.
Μετά από πραξικόπημα το 1799, ο Ναπολέων κατέληξε επικεφαλής προς ευχαρίστηση των τραπεζιτών που θα τον χρηματοδοτούσαν για να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη. Αλλά, μαντέψτε; Όταν ο Ναπολέων εισέβαλε στην Πρωσία και στην Έσση-Χανάου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ο ΙΧ κατάφερε να διαφύγει με όλα του τα χρήματα που θα κατέληγαν αργότερα στα χέρια του Rothschild μετά τον θάνατο του πρώτου. Το σχέδιο για την Γαλλική Επανάσταση λειτούργησε τέλεια και επέτρεψε στους σχεδιαστές αυτού, να σταματήσουν την Καθολική Εκκλησία από το να συλλέγει φόρους, όπως καθώς και να δημιουργήσουν νέους ευνοϊκούς τραπεζικούς νόμους απαλλαγμένους από τη μοναρχία, μέσω του συντάγματος του νέου έθνους.
Ο Ναπολέων κατέστρεψε την Ευρώπη και ανάγκασε όλους να διατηρήσουν την χρηματοδότηση των στρατών τους, με αποτέλεσμα τεράστια χρέη για χώρες όπως η Ιταλία, η Αυστρία και η Γερμανία.
Φυσικά, οι ιδιώτες τραπεζίτες ήταν εκεί για να τους βοηθήσουν να βγουν από την δυστυχία τους, με αντάλλαγμα μερικά προνόμια σχετικά με τις κεντρικές τους τράπεζες και τις προμήθειες χρήματος. 
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah