Ο Απεσταλμένος (Ματίνα Γιαννοπούλου)

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019


Από το οπισθόφυλλο
«Κάτι την άγγιξε στο πόδι και πριν προλάβει να φωνάξει, δυνατά χέρια την τράβηξαν μέσα στο νερό. Τα χείλη του έκλεισαν πάνω στα δικά της σ’ ένα υποβρύχιο φιλί. Όταν αναδύθηκαν, δεν υπήρχε ίχνος φιλίας και παιχνιδιού στα μάτια τους, μόνο πάθος.»

Η ιστορία που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι μια συνηθισμένη ιστορία αγάπης. Γεννήθηκε μ’ ένα βλέμμα, εξελίχθηκε εξαιτίας ενός εγκλήματος που έφερε κοντά τους δύο νέους και τελείωσε γιατί η ανεξήγητη φύση κάποιων πραγμάτων δεν τους άφησε επιλογή.

Όλοι έχουν έναν «φύλακα άγγελο». Δεν τον συναντούν σχεδόν ποτέ. Σχεδόν…
Η αγάπη όμως δεν ρωτάει, δεν εξαρτάται από τον χρόνο, κάποτε νικάει και κάποτε νικιέται, αλλά πάντα έχει την ίδια βαθιά ένταση όσο και αν κρατήσει…

Η συγγραφέας
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη Λακωνίας. Σπούδασε στο ΤΕΙ Καλαμάτας/Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά η επαγγελματική της κατεύθυνση στράφηκε αλλού. Με έντονο ενδιαφέρον για τις τέχνες από νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με τη συγγραφή και τη ζωγραφική.
Έχει στο ενεργητικό της πολλές ομαδικές εκθέσεις, αλλά και μία ατομική. Το αναγνωστικό της ενδιαφέρον πάντα κινούνταν στο μυστηριακό και φανταστικό πεδίο, το οποίο πιστεύει ότι δίνει ενδιαφέρον στη ζωή μας.
Βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση για την επόμενη καλλιτεχνική δημιουργία και ετοιμάζει πάντα κάτι καινούργιο είτε στη συγγραφή, είτε στη ζωγραφική. Μένει στην Πρέβεζα με την οικογένειά της. Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο της σύγγραμμα που μοιράζεται με το αναγνωστικό κοινό.
e-mail: matagia78@gmail.com

Η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος με τίτλο "Ο Απεσταλμένος"  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιούνη στις 19:30 στη Θεοφάνειο Δημοτική Αίθουσα Τέχνης.
Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα θα μιλήσουν η Ματίνα Μαργέλη (Αξιωματικός Λ.Σ. - Πτυχιούχος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμ. Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας) και η Κατερίνα Λορέντζου (Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Πρέβεζας).

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah