Φαντασία

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Οι Εκδόσεις Πηγή με χαρά σάς παρουσιάζουν τρία νέα μυθιστορήματα, που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά.
- Η συγγραφέας Ναταλία Βαϊοπούλου σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πηγή, σας ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την κυκλοφορία του νέου τους βιβλίου, με τίτλο "Μετάλλαξη"! Η λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας, συνδυάζεται με τη δράση, σε ένα πολύ πρωτότυπο μυθιστόρημα, που δεν θα θέλετε να αφήσετε από τα χέρια σας! Ένας άλλος κόσμος, μεταλλαγμένος, επικίνδυνος, ή και όχι. Μάλλον καταστροφικός, ή και όχι. Καλώς ήρθατε στην Ενότητα Ειρήνης!
- Το δεύτερο μέρος της σειράς βιβλίων φαντασίας "Διάδοχοι" μόλις κυκλοφόρησε!
Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Μαρία Μουστοπούλου, σας ανακοινώνουν με υπερηφάνεια την κυκλοφορία του μυθιστορήματος φαντασίας "Διάδοχοι, Το Δάκρυ της Νεράιδας". Το περιμένατε όσο κι εμείς... Ήρθε και δικαίως θα διεκδικήσει μία θέση στην αναγνωστική σας συλλογή!
Ο κόσμος των ανθρώπων και των μάγων, της δύναμης και της εξουσίας, της προδοσίας και του απαγορευμένου έρωτα!
- Οι πραγματικές αξίες της ζωής και η εσωτερική ομορφιά, πρωταγωνιστούν σε μία απίθανη περιπέτεια, τεσσάρων μαγισσών που ζούνε για να πειράζονται μεταξύ τους αλλά και να ενοχλούν τους συγχωριανούς τους.

Οι Εκδόσεις Πηγή, η συγγραφέας Μάγδα Ασημακοπούλου και οι "Οι Τέσσερις Μάγισσες", σας εύχονται να έχετε ένα... μαγικό αναγνωστικό ταξίδι!

Μετάλλαξη
από τη Ναταλία Βαϊοπούλου
Το καλοστημένο σύστημα των δεκατεσσάρων πόλεων της Ενότητας Ειρήνης έχει λύσει σχεδόν όλα τα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και βιοποριστικά προβλήματα. Εκτός από ένα.
Τις μεταλλάξεις.
Οι μεταλλάξεις είναι όντα που, λόγω του γονιδίου Ρ5, έχουν αποκτήσει συγκεκριμένες ηλεκτρομαγνητικές ικανότητες. Είναι πλάσματα που μπορούν να ανάβουν λάμπες με την αφή τους και να ελέγχουν από απόσταση μικρά και μεγάλα, μεταλλικά αντικείμενα. Ιστορικά γεγονότα και αμέτρητες επιστημονικές έρευνες μιλούν για τον απόλυτο κίνδυνο που είναι αναγκαίο να απαλειφθεί.
Οι μεταλλάξεις πρέπει να πεθάνουν

Είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Οι μεταλλάξεις μοιάζουν με ανθρώπους, συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι και μιλούν σαν άνθρωποι. Δεν παύουν, όμως, να είναι η συντριπτική μειοψηφία, όντα ασταθή, λάθη της φύσης, με μοναδικό σκοπό να φέρουν την καταστροφή.
Ή μήπως δεν είναι;
Τι είναι οι μεταλλάξεις; Πόσες υπάρχουν; Αποτελούν πραγματικό κίνδυνο;
Η Αιμιλία είναι μία μετάλλαξη που κρύβεται από τον κόσμο. Πιστεύει πως είναι ένα γενετικό τέρας και έχει μία παράλογη επιθυμία: θέλει να ζήσει.
Ο Ορφέας είναι επίσης μετάλλαξη. Ξέρει τα μυστικά πίσω από το γονίδιο Ρ5. Μαζί με μία ομάδα, που κρύβεται στις σκιές, προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια.
Μία κοινωνία που τρέφεται από την τρομοκρατία και τον φόβο…
Καλώς ήρθατε στην Ενότητα Ειρήνης!

Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: 
Μετάλλαξη
Συγγραφείς: Ναταλία Βαϊοπούλου
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 18.00€
Σελίδες: 638
ISBN: 978-960-626-080-3



Διάδοχοι, Το Δάκρυ της Νεράιδας
από τη Μαρία Μουστοπούλου

«Όσο ισχυρή και αν είναι η βασίλισσα, ο στόχος είναι πάντα ο βασιλιάς».
Οι επιλογές της Λίνας συνοψίζονται σε δύο: να σηκώσει το βάρος   του στέμματος ή να περάσει τη ζωή της κυνηγημένη. Παρά τις προσπάθειες του Αρθούρου να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, η προδοσία του Ντάνιελ και οι συνεχείς αποκαλύψεις δεν την αφήνουν να αποδεχτεί τη μαγική της ταυτότητα.
Την ίδια στιγμή ο Ντάνιελ παλεύει με τους δικούς του φόβους και την αμφισβήτηση των ανθρώπων του, καθώς τα μυστικά του σχέδια καταρρέουν. Και ενώ εκείνος βυθίζεται στις εμμονές και στις αδυναμίες του, οι εχθροί του βρίσκουν την ευκαιρία να χτυπήσουν, βάζοντας στο στόχαστρο τη γυναίκα που αγαπά, αλλά και όλους όσους νοιάζεται.

Σε έναν κόσμο όπου η πίστη στους άρχοντες είναι η μεγαλύτερη αρετή, η Λίνα και ο Ντάνιελ ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους. Αντιμέτωποι με φίλους, εχθρούς, προφητείες και όρκους πρέπει να βρουν την πίστη τους στον εαυτό τους, για μια ελπίδα να ορίσουν τη μοίρα τους. Γιατί, αν οι άγγελοι βρίσκονται δίπλα μας, οι δαίμονες κρύβονται στον καθρέφτη.
Πιο ανατρεπτικό, πιο σκοτεινό, το δεύτερο μέρος της σειράς «Διάδοχοι» αποκαλύπτει την αληθινή όψη του μαγικού κόσμου και αποδεικνύει πως το παιχνίδι… μόλις άρχισε.
Καταιγιστικό, γεμάτο μυστικά και ίντριγκες, «Το Δάκρυ της Νεράιδας» αναδεικνύει την εξέλιξη στην πένα της συγγραφέως και στρέφει το ενδιαφέρον του αναγνώστη πέρα από τον Ντάνιελ και τη Λίνα –χωρίς να τους αποκόψει, άλλωστε πάντα θα είναι η δική τους ιστορία–, φωτίζοντας ολόκληρο το περίτεχνο μαγικό τους σύμπαν.

Μαρία Μπακάρα,
Κοινωνιολόγος, Reviewer στα site Book City και Nikol’s Way


Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: 
Διάδοχοι, Το Δάκρυ της Νεράιδας
Συγγραφείς: Μαρία Μουστοπούλου
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 20.00€
Σελίδες: 780
ISBN: 978-960-626-091-9


Οι Τέσσερις Μάγισσες, Η Μεταμόρφωση
από τη Μάγδα Ασημακοπούλου
Η Καλαμιά, η Ασχημιά, η Τροφαντή και η Ορέα είναι τέσσερις αδερφές μάγισσες που δεν ζούνε μονιασμένα. Η καλύτερη διασκέδασή τους είναι να τσακώνονται μεταξύ τους και να πειράζουν τους συγχωριανούς τους. Τι γίνεται, όμως, όταν χάνουν τις δυνάμεις τους και πρέπει να περάσουν δοκιμασίες για να αποδείξουν την αξία τους;
Ξεκινάνε ένα απροσδόκητο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και μαγεία.
Μέσα από τις δοκιμασίες θα μάθουν τις αξίες της ζωής και ότι η πραγματική δύναμη και ομορφιά βρίσκεται μέσα τους!
Ένα αφήγημα για μικρούς και μεγάλους


Στοιχεία βιβλίου
Τίτλος: 
Οι Τέσσερις Μάγισσες, Η Μεταμόρφωση
Συγγραφείς: Μάγδα Ασημακοπούλου
Εκδόσεις: Πηγή
Τιμή Λιανικής: 10.00€
Σελίδες: 138
ISBN: 978-960-626-098-8
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah