Ο Χορός των Πεταλούδων

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Από το οπισθόφυλλο
Πόσες φορές έχεις δει να πετούν τριγύρω σου πεταλούδες με πολλά και πλουμιστά χρώματα στα φτερά τους; Πολλές φορές θα μου απαντήσεις.
Όμως εγώ θα σου μιλήσω για μια γενναία Πεταλούδα. Την Ποθητή.
Γενναία από το κουκούλι της. Είχε ερωτήματα πολλά, πάρα πολλά για το πώς γεννήθηκε. Όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία μικρέ μου φίλε/μικρή μου φίλη. Γιατί η Ποθητή είχε και ένα άλλο μεγάλο ερώτημα όταν γεννήθηκε. Γιατί να έχει άσπρα φτερά, ενώ όλες οι άλλες φίλες της είχαν χρωματιστά;
Το χρώμα των φτερών της τη στεναχωρούσε. Εκεί λοιπόν ξεκινά και η περιπέτεια που θα δίδασκε την Ποθητή πώς όποιο και αν ήταν το χρώμα των φτερών της, σημασία είχε ότι ήταν δώρο από την οικογένειά της, τους γονείς της, τους προγόνους της και πιο πίσω ακόμα. Και ακριβώς αυτά τα φτερά και η βοήθεια που θα έπαιρνε από καλούς φίλους, θα την ταξίδευαν πίσω στη μεγάλη οικογένειά της, που τόσο λαχταρούσε να επιστρέψει. Εκεί θα καταλάβαινε τη σημασία και τη δύναμη των φτερών της, αλλά και τη σημασία του να θες κάτι πάρα πολύ!


Η συγγραφέας
Η Αργυρώ Λεντούδη γεννήθηκε στο Νέο Καρλόβασι της Σάμου. Από μικρή ηλικία την έθελξε ο γραπτός λόγος με αποτέλεσμα τα τελευταία έτη να έχει γράψει τρία βιβλία: ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Αφύπνιση», που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Ιβίσκος, καθώς και δύο βιβλία με προσανατολισμό την αυτογνωσία, με τίτλους «Γνώρισε τον Εαυτό σου με το εκκρεμές» και «Ενίσχυσε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές», που κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο iWrite.

Η  παρουσίαση του παιδικού βιβλίου με τίτλο "Ο χορός των πεταλούδων",θα γίνει το Σάββατο 19 Μαη, στις 11.00, στον Πολυχώρο Παίξε Γέλασε στην Αργυρούπολη.                  
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah