Σεληνοφώτιστες Ιστορίες

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Αμαλία Κουλακιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας μας συλλογής διηγημάτων φαντασίας με τίτλο
"Σεληνοφώτιστες Ιστορίες", την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 19:00,
στο καφέ Αίτιον Τζιραίων 8, Αθήνα.





Από το οπισθόφυλλο...
Σε αυτή τη συλλογή διηγηµάτων θα διαβάσετε για την απελευθερωτική δύναµη της τιµωρίας και την κατάρα της ελεύθερης βούλησης. Για τους τόνους αίµατος που χύνονται στον δρόµο προς την υπέρτατη λύτρωση. Για τον έρωτα και τον τρόµο που συνυπάρχουν, αλληλοτροφοδοτούνται και θυµίζουν τι σηµαίνει να είσαι άνθρωπος, ακόµα και µε εξωγήινο αίµα στις φλέβες σου. Για τα πλάσµατα που ζουν (εργάζονται, κερδίζουν χρήµατα, πίνουν καφέ) ανάµεσά µας, για την τέλεια σύζευξη του σκοταδιού µε το φως και τέλος για τα εύθραυστα όρια ανάµεσα στην ελληνική αστική πραγµατικότητα και την εφιαλτική πανανθρώπινη φαντασία.
Οκτώ φανταστικές ιστορίες γραµµένες υπό το φως της Σελήνης. Καλή ανάγνωση.
Μάθετε περισσότερα για το βιβλίο πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα...

Η Αµαλία Κουλακιώτη γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ιστορία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο και στη συνέχεια φοίτησε στο Εργαστήρι Επαγγελµατικής Δηµοσιογραφίας στην Αθήνα. Εργάστηκε ως αρθρογράφος σε γνωστές ενηµερωτικές ιστοσελίδες, ενώ είναι κάτοχος µεταπτυχιακού από το Πανεπιστήµιο του Stirling της Σκοτίας µε θέµα τις εκδόσεις. Κείµενά της έχουν δηµοσιευθεί σε εφηµερίδες και ιστοσελίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Οι «Σεληνοφώτιστες Ιστορίες» είναι το πρώτο της βιβλίο.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah