Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για την απελευθέρωση του Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί.

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017


Μία εβδομάδα πριν τη "δίκη"   του  Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί, η πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών για την απελευθέρωσή του συνεχίζεται . Μπροστά στην  σιωπή ορθώνουμε τη φωνή των πολιτών σε όλον τον κόσμο

Με το σύνθημα ο «Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί δεν είναι μόνος», οι συναγωνιστές μας είχαν διαδηλώσει στην Άγκυρα, για να διαμαρτυρηθούν για τη φυλάκισή του από το Τουρκικό φασιστικό καθεστώς και να ζητήσουν την απελευθέρωσή του από τη κλειστή φυλακή του Ελατζίκ όπου κρατείται από την 22α Απριλίου.  

Γνωρίζουμε ότι η  συνείδηση  του Γιαϊλαλί  είναι ενάντια στο Τουρκικό καθεστώς που  καταδιώκει τους λαούς και  που έχει βομβαρδίσει και σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους.  Το καθεστώς  της τυραννίας δεν μπορεί να κρίνει αυτούς που αγωνίζονται για την Ελευθερία και εκείνοι που σήμερα ασκούν καταπίεση και σκοτώνουν θα εξαφανισθούν από τη συνείδηση του  Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί . Επειδή η φωνή της συνείδησής του είναι η φωνή των λαών, των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών που καίγονται και σφάζονται, είναι η φωνή των ιστορικών λαών: Των  Ελλήνων, των Αρμενίων,  των  Κούρδων.

Μπροστά  στην ένοχη  σιωπή της Αθήνας και των «αρμοδίων», εμείς είμαστε με τη ζωή, τη   δικαιοσύνη, την αλήθεια, αγωνιζόμενοι για την Ελευθερία  του συμπατριώτη μας Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί. 

Υπογράφουμε στην παρακάτω διεύθυνση για την απελευθέρωση του Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί  και συνεχίζουμε τη δημοσιοποίηση. Μπροστά στην επίσημη σιωπή ορθώνουμε τη φωνή των πολιτών σε όλον τον κόσμο. Λευτεριά στον Γιάννη- Βασίλη Γιαϊλαλί.


Θεοφάνης  Μαλκίδης


https://secure.avaaz.org/el/petition/Turkish_Government_Turk_Hukumeti_LEFTERIA_STON_GIANNI_VASILI_GIAILALI_Yannis_Vasilis_Yailali/sign/?aGybieb  
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah