Perfect Ten

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Από το κείμενο του οπισθόφυλλου...
Μια αµερικανίδα συντάκτρια µόδας, ένας Λονδρέζος αρχιτέκτονας, ένας υιός γερουσιαστή, µια κληρονόµος οίκου µόδας και ένας ατίθασος προγραµµατιστής, ξεκινούν ένα ιδιαίτερο ταξίδι που θα τους αλλάξει την ζωή. Στο Bürgenstock της Ελβετίας, όπου χρόνια πριν είχε συνεδριάσει η περίφηµη λέσχη Μπίλντερµπεργκ, σε µία αποµακρυσµένη πλαγιά πάνω από την λίµνη Λουκέρνη, βρίσκεται καλά κρυµµένη µια πολυτελής κλινική. Σε αυτές τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εκτυλίσσεται εδώ και δεκαετίες µια παγκόσµια συνωµοσία των µεγαλύτερων εµπορικών κολοσσών, η οποία για χρόνια επηρεάζει όλο τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η έµφυτη ανάγκη του ανθρώπου να ξεχωρίσει στο κοινωνικό του σύνολο και να αναδειχθεί κοινωνικά, γίνεται αντικείµενο εκµετάλλευσης στα χέρια των λίγων και εκλεκτών. Τα αποτελέσµατα απλά βρίσκονται γύρω µας χωρίς να το ξέρουµε.
Ένα πρωτότυπο συνωµοσιολογικό µυθιστόρηµα θρίλερ, γραµµένο µε κινηµατογραφικό τρόπο, γεµάτο δράση και ανατροπές, αλλά και βαθιές κοινωνικές προεκτάσεις. Στόχος του συγγραφέα είναι να µας προκαλέσει το ερώτηµα: «και αν είναι όντως έτσι;»
 
Γνωρίστε τον συγγραφέα
Ο Αλέξανδρος Σωτηράκης γεννήθηκε το 1983 στη Ρόδο από πατέρα επιχειρηµατία και µητέρα φιλόλογο. Οι σπουδές του στο marketing και τις δηµόσιες σχέσεις στην Αθήνα του επέτρεψαν να εντρυφήσει στη δύναµη του ορθού λόγου και της επικοινωνίας. Η πένα του βρίσκει χρόνια χώρο σε εφηµερίδες, οµιλίες, δηµοφιλείς ιστότοπους, αλλά και µέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στα χέρια σας κρατάτε το πρώτο µέρος από το πρώτο του βιβλίο.
facebook page: Perfect.Ten.the.book
 
Πότε;  Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, στις 19:00
Που; Πολυχώρος Αίτιον (Τζιραίων 8, Αθήνα)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah