Κράτος Δήμων

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Μάξιμος Λάμπρος Πυροβέτσης, παρουσιάζουν το εγχειρίδιο πολιτικής οργάνωσης της δημοκρατίας, "Κράτος Δήμων".   

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Όταν όλα τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά συστήματα σε όλο το εύρος του άξονα δεξιάς-αριστεράς έχουν να επιδείξουν τσακισμένα όνειρα, προδομένες προσδοκίες, εκατόμβες νεκρών, τεράστια κοινωνικά ρήγματα και οικολογικά αδιέξοδα, ξεπροβάλλει η επιμελώς θαμμένη από τους διαχρονικούς εξουσιαστές αλήθεια της Δημοκρατίας, το ανθρώπινο επίτευγμα της πολιτικής ελευθερίας, της αξιοπρέπειας για όλους, το απόσταγμα της ελληνικής λογικής και στάσης που είχε καταστεί γυμνό όνομα.
Στο παρόν εγχειρίδιο παρουσιάζουμε την αυθεντική οπτική των δημιουργών της, ακούμε την ξεχασμένη φωνή τους και την οργανωτική τακτική για την ανακατάληψη της εξουσίας και την επανασύσταση της Δημοκρατίας παγκοσμίως. Το σχέδιο πολιτικής αυτοοργάνωσης των Δήμων, αυτάρκων πόλεων με κληρωτές αρχές σε εθνική κλίμακα, αναλύεται σε σύντομες ενότητες με σχεδιαγράμματα και σαφήνεια, μαζί με τη θαμμένη φιλοσοφία της Ισοκρατίας, που προτείνει το πλήθος ως το μόνο άξιο και ασφαλές να διαχειρίζεται τα κοινά, ανεξαρτήτως οικονομικού ή μορφωτικού επιπέδου των μελών του. Το έργο αυτό αποσκοπεί στην εξεύρεση και συμμετοχή των πολιτών στην πολιτική αυτοοργάνωση των Δήμων κάθε πόλης κάθε χώρας.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα

Ο Μάξιμος Λάμπρος Πυροβέτσης γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1968 στην Αθήνα, οπου εντύπωσε στις πρώτες του μνήμες το ιστορικό κέντρο. Μεγάλωσε στις αλάνες του νεόδμητου Χολαργού παίζοντας ανέμελα σαν να μην υπήρχε αύριο. Καλλιέργησε στο παιχνίδι το αίσθημα της ομαδικότητος, της ευθύνης, της αξίας και του δικαίου και την προσδοκία ενός κόσμου βασισμένου στην φιλία, πιστεύοντας πως η ανθρώπινη φύση ξεδιπλούμενη ελεύθερα αποκαλύπτει καλοσύνη.
Μελέτησε στην εφηβεία πολιτικά και θρησκευτικά συστήματα διερχόμενος στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο και φιλοσοφικές σχολές και έζησε σε κοινότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαπιστώνοντας την αδυναμία των κοινωνικών συστημάτων να εκπληρώσουν την λαϊκή προσδοκία χωρίς να επιφέρουν διαίρεση, έθεσε σκοπό ζωής του «να ενώσει τα άκρα» στον φιλοσοφικό, πολιτικό αλλά και τον προσωπικό του βίο.
Έχει πτυχιο απο το Delaware USA στο Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις και μεταπτυχιακό στη διεθνή διαφήμιση από το Hertfordshire UK. Eθελοντής στις Ε.Δ. οδηγήθηκε μοιραία στον Ελληνικό εθνισμό όπου βρήκε την χαμένη πηγή. Σπούδασε αρχαία ελληνικά και έγραψε πλήθος πονημάτων υπερασπιζόμενος την Ελληνική Παράδοση που δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες και έντυπα μεταξύ 2000 και 2010. Ίδρυσε το 2008 τον «Σύλλογο Κράτος δήμων για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας».
Εργάστηκε στον χώρο της επιχειρηματικής προβολής 15 χρονια, έως ότου το 2011 η οικονομική κρίση να τον ρίξει στην ανεργία που χαρακτήρισε ως το δυσκολότερο επάγγελμα. Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των Κοιν.Σ.Επ. περιβαλλοντικού και πολιτιστικού σκοπού. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah