ΠΕΡΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ Ο ΑΛΗΘΗΣ ΛΟΓΟΣ…(όποιος τολμά …μαθαίνει)

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Κάθε τόσο, ακούμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από κάποιες γνωστές προσωπικότητες (π.χ. ο Πάπας), από πολιτικούς και από ορισμένους ιστορικούς, να κατηγορούν τους ‘Οθωμανούς’ ή κάποιους, αποκαλούμενους γενικά και αόριστα, ‘Νεότουρκους’, για την γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων. Πόσο θα διαρκέσει αυτή υποκρισία,  αυτή η συνειδητή απόκρυψη της αλήθειας, κανείς δεν γνωρίζει…
Η Οθωμανική αυτοκρατορία δεν ήταν ασυνήθιστη στην διάπραξη σφαγών εναντίον όσων λαών προσπαθούσαν να αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους από αυτήν. Όμως εκείνη την συγκεκριμένη εποχή δεν μπορούσε να διατάξει καμία γενοκτονία, για τον απλούστατο  λόγο ότι μεταξύ του 1915-1918  ήταν το θύμα ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος.
 Η εξουσία είχε περάσει στα χέρια των συνωμοτών  του μασονικού (της γαλλικής εκδοχής του τεκτονισμού) ‘Κομιτάτου Ένωση και Πρόοδος’, του οποίου τα στελέχη ήταν στρατιωτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, δικηγόροι,  οι γνωστοί Νεότουρκοι οι περισσότεροι  εκ των οποίων ήταν Ντονμέδες‘: Eβραίοι που ακολουθούσαν τη νέο-γνωστική διδασκαλία του ψευδομεσσία Σαμπετάι Σεβί και είχαν ασπαστεί (εξωτερικά  μόνον)την μουσουλμανική θρησκεία.

 Όλα αυτά είναι τεκμηριωμένα όχι από κάποιον ιστορικό ή ερευνητή της σειράς, αλλά από τον εβραίο ιστορικό  Gershom Scholem, ο οποίος εκτός από καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, διετέλεσε και πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών του Ισραήλ.Στα πολυάριθμα  βιβλία του  παρουσιάζει αναλυτικά όλη την ιστορία των ντονμέδων, τη δράση τους στην  Θεσσαλονίκη, καθώς και τις πολιτικές τους συνομωσίες. 

Όσον αφορά τον ίδιο τον Κεμάλ  Μουσταφά, στο φύλλο της 28ης Ιανουαρίου 1994 της εβραϊκής εφημερίδας  της Νέας Υόρκης «Forward», δημοσιεύθηκε το  ακόλουθο άρθρο: “When Kemal Ataturk Recited Shema Yisrael: »It‘s My SecretPrayer Too!» He Confessed” (μετ. «Όταν ο Κεμάλ Μουσταφά απήγγειλε το Shema Yisrael: “Αυτή είναι και η δική μου μυστική προσευχή”εξομολογήθηκε»). Όσοι γνωρίζουν αγγλικά αξίζει να διαβάσουν ένα εξαιρετικό άρθρο δημοσιευμένο στην εφημερίδα The New York Sun, το οποίο και επιβεβαιώνει την εβραϊκή καταγωγή του Κεμάλ με πρόσθετα στοιχεία.
Έτσι εξηγείται γιατί η πλειοψηφία του προσωπικού που βοήθησε τον Ατατούρκ  στην ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, ήταν ντονμέδες ή μασόνοι. Με άλλα λόγια, η διακυβέρνηση της χώρας και οι μεταρρυθμίσεις ήταν στα χέρια των ντονμέδων και των τεκτόνων. Μεταξύ των τεκτόνων που υπηρέτησαν τη χώρα υπό την καθοδήγηση του Κεμάλ ήταν οι: Fethi Okyar, Rauf Orbay, Rafet Bele Paşa, Ali İhsan Sabis Paşa, Kâzım Özalp Paşa, Abdülhalik Renda, Hasan Saka κ.λπ.
Ελευθέριος Αναστασιάδης

Share
 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah