ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016


Αυτά που δεν σου μαθαίνουνε στο σχολείο.


Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Τιμ Μπρουκς παρουσιάζουν το βιβλίο αυτογνωσίας με τίτλο "Εγχειρίδιο Ζωής για εφήβους και γονείς".

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Στα σχολεία μας μαθαίνουν πώς να διαβάζουμε, να προσθέτουμε και να αφαιρούμε, τι έκανε κάποιος ή κάποια στο παρελθόν, ποιοι ήταν οι λόγοι και τα αποτελέσματα διαφόρων πολέμων, ποια είναι η χημική σύνθεση διαφόρων στοιχείων, πού βρίσκονται οι χώρες του κόσμου, ποιες είναι οι επιπτώσεις της παγκόσμιας υπερθέρμανσης στον πλανήτη και πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα αλλά κανείς δεν σου έχει πει πώς λειτουργεί η δικιά σου ζωή και πώς μπορείς να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου και τις προτεραιότητες που δίνεις καθημερινά στις επιλογές σου ώστε να επιτύχεις προσωπική και επαγγελματική επιτυχία τώρα και αύριο.
Αυτό είναι το βιβλίο με τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Τιμ Μπρουκς είναι πτυχιούχος καθηγητής Αγγλικής Φιλολογίας με σπουδές στο Framingham State University, University of Massachusetts και Maryland University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με μεταπτυχιακές σπουδές και τριπλή πολιτειακή πιστοποίηση από την πολιτεία της Μασαχουσέτης ως καθηγητής Αγγλικής για δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο. 
 Έχει διδάξει Αγγλική λογοτεχνία και την Αγγλική γλώσσα σε παιδιά και ενήλικες ποικίλων εθνικοτήτων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού και κατέχει ιδιαίτερη κλίση σε θέματα ψυχολογίας και φιλοσοφίας. Κατοικεί στην Ελλάδα από το 2001 και συνεχίζει την διδασκαλία στους τομείς της λογοτεχνίας και προετοιμασίας εξετάσεων Αγγλικής γλώσσας και ταυτόχρονα εργάζεται ως ομιλητής προσωπικής ανάπτυξης για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.


Σχετικά με το βιβλίο
Συγγραφέας: Τιμ Μπρουκς
Σελίδες: 350
Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις iWrite
Τιμή: 15 ευρώ
ISBN: 978-618-5218-04-1
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah