Η δεύτερη Γενοκτονία των προγόνων μας.

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Το έγκλημα που συνεχίζεται από τους υπονομευτές και τους αρνητές της Γενοκτονίας των Ελλήνων, από τους θεσμικούς και άλλους φορείς, αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο. Και αυτό γίνεται από όλους τους χώρους και σε όλες τις εποχές. Σε εκπλήσσει και σε εξοργίζει για το πως μπορούν να το κάνουν αυτό, να προσβάλλουν δηλαδή τους ζώντες και τους κεκοιμημένους. Από τα στεφάνια στον δάσκαλο του Χίτλερ και των Ναζί, Μουσταφά Κεμάλ, φτάσαμε στους προκλητικούς αρνητές.
Ωστόσο ο αγώνας είναι πολύ μεγάλος και ιερός για να σταματήσει από τους λάτρεις του Κεμάλ, τους συνοδοιπόρους του ρατσισμού και του φασισμού. Έχουμε μαζί μας τους συναγωνιστές σε όλο τον κόσμο και τις ψυχές των προγόνων μας. Μας αρκούν για να νικήσουμε το ψέμα, την υπονόμευση και την άρνηση.

Δείτε την τοποθέτηση του Θ. Μαλκίδη, στο κεντρικό δελτίο της Δέλτα Τηλεόρασης,  για το ζήτημα της άρνησης της Γενοκτονίας.

Ακούστε τη συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη στο ραδιοφωνικό σταθμό Μάξιμουμ για την άρνηση του Υπουργού Παιδείας στο ζήτημα της Γενοκτονίας
http://radiomax.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7-%CE%B1/

Share
 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah