Εκεί που οι θεοί πίνουν κοκτέιλ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015


 «Ένα βιβλίο δυναμίτης, που θα σταθεί περήφανο και ευδιάθετο μακριά από τη συμβατική και σκυθρωπή σημερινή λογοτεχνική σκηνή».

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Στέργιος Γούναρης, παρουσιάζουν το μυθιστόρημα,
"Εκεί που οι θεοί πίνουν κοκτέιλ". 




Λίγα λόγια για το βιβλίο
 
Πώς θα σας φαινόταν, εάν από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας, ξαφνικά, βρισκόσασταν σε τροπικές παραλίες, κάτω από την σκιά φοινικόδεντρων να πίνετε δροσερά κοκτέιλ παρέα με Θεούς και Αμαζόνες;
Γελάτε ε; Το θεωρείτε υπερβολική φαντασία όλο αυτό;
Προσέξτε, όμως, πως γελάει με την αντίδραση σας και ο πρωταγωνιστής του βιβλίου, όταν το να πίνει κοκτέιλ με Θεούς και Αμαζόνες, ήταν απλά μία από τις αμέτρητες εμπειρίες που έζησε μέσα σε λίγες ημέρες.
Μία ανορθόδοξη περιπέτεια ξαφνικά τον έφερε αντιμέτωπο με σεξομανείς σοφούς, αυτοεξόριστους ινδιάνους, μυστικές αποικίες, ερωτικά απωθημένα και μυστηριακές εξαφανίσεις… Η περιπέτεια αυτή τον έκανε να πιστεύει, πλέον, στην εύθυμη και ονειρική πλευρά της ζωής και να ξεχάσει για πάντα τις ημέρες της βαθιάς του εφιαλτικής θλίψης…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 
 
Ο Στέργιος Γούναρης γεννήθηκε το 1986 στις Σέρρες. Τα τελευταία χρόνια έζησε στη Ρόδο και πλέον ζει στο Μόναχο της Γερμανίας.
Η έκφραση της ατομικής ελευθερίας, η πνευματική ολοκλήρωση και η αναθεώρηση των ανθρωπίνων σχέσεων υπό το πρίσμα της λογικής και της ευθυμίας συνυπάρχουν στο συγγραφικό του έργο.
Έχει συγγράψει άλλα δύο βιβλία, ένα φιλοσοφικό δοκίμιο και την μυθιστορηματική περιπέτεια αγάπης «Από τις Άνδεις… στο κρεβάτι σου!».

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah