30 ημέρες κοιμήσου Νεφέλη να σωθείς...

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της βραβευμένης μας ποιήτριας

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Νίκη Ταγκάλου, παρουσιάζουν την νουβέλα,
"30 ημέρες". 
 



Λίγα λόγια για το βιβλίο
 
Κάθε φορά που τον σκέφτομαι, γράφω ένα γράμμα. Έχω μαζέψει πολλά και τα φυλάω σε ένα συρτάρι. Όταν κάποια μέρα τον αντικρίσω θα του τα δώσω στα χέρια του, θα τον αφήσω να με διαβάσει και να με νιώσει. Ίσως έτσι με μάθει καλύτερα, στο χαρτί επάνω με κοιμίζω γυμνή, όταν ξυπνώ, με ντύνω. Όταν ξυπνώ, τον αποχωρίζομαι……
 
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μέσα από την ιστοσελίδα μας.
 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 
 
Η Νίκη Ταγκάλου γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά όπου και ζει μέχρι σήμερα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε σχολή Φωτογραφίας κι εργάστηκε για έναν χρόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως φωτογράφος.
 Έκτοτε, δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα ασχολούμενη με τις Δημόσιες σχέσεις. Η “Μάχη Ερώτων” αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια, (σε μορφή e-book), η οποία μεταφράστηκε στα Αγγλικά και κυκλοφόρησε σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κίνα, Καναδά, Βραζιλία και Ινδία. H δεύτερη ποιητική συλλογή της, «Ψυχές από Μολύβι», διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο αποκλειστικά από την http://texni.org. Τον Σεπτέμβριο του 2013 κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή η ποιητική συλλογή «Επανάσταση Σιωπής» (βραβείο Σικελιανά 2014) και τον Ιούλιο του 2014 «Το Κορμί της Λύπης» από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.
 Επιπλέον, έχει δημοσιεύσει πλήθος κειμένων σε διαδικτυακά λογοτεχνικά περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε συλλογικές ποιητικές ανθολογίες και επιμέλειες βιβλίων. To 2015 συμμετείχε στο εικαστικό λεύκωμα «Ένα Ποίημα Μια Εικόνα», με σύγχρονες ποιήτριες και χαράκτριες, μια πρωτοβουλία της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλώρινας. Έχει τιμηθεί επίσης: – Βραβείο «Σοφοκλής» στον 1o Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης» στο Ιnternational Art Academy. – Α’ Βραβείο Φεμινιστικής Ποίησης στα Σικελιανά 2013. – Α’ Βραβείο Ποιητικής Συλλογής στα Σικελιανά 2013. – Προκρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης “Κ. Π. Καβάφης 2015”. 

Γενικά στοιχεία

Τίτλος: 30ημέρες
Σελίδες: 90
Τιμή: 10 ευρώ
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah