Ο Στέλιος Καλαθάς στα στα Ματωμένα Ίχνη της Τζένης Κοσμίδου

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο Στέλιος Καλαθάς ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα, της νέας ιστορίας «Μαγεία», της σειράς ιστοριών της Τζένης Κοσμίδου με τίτλο «Ματωμένα Ίχνη».
  Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παραποιημένα στοιχεία για ευνόητους λόγους.
  Μπορείτε να δείτε όλες της ιστορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.matwmenaixni.com Έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα δοθεί μια έκθεση που θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των ηθοποιών καθώς και σχετικά γλυπτά της συγγραφέως. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
  Η ιστορία «Μαγεία» ξεδιπλώνει στα μάτια του αναγνώστη τις πιο απόκρυφες πτυχές της ζωής ενός άντρα, που για χρόνια ολόκληρα εξασκούσε αυτό το επάγγελμα. Για εκείνον ήταν κάτι παραπάνω από μία δουλειά. Η μαγεία στο δικό του μυαλό αποτελούσε μία τέχνη που αγαπούσε. Σκοπός του δεν ήταν να εξαπατά και να γδύνει τους πελάτες του, αλλά να παίρνει ένα δίκαιο αντίτιμο για τις υπηρεσίες του, οι οποίες κατά τη προσωπική του άποψη προσέφεραν χαρά και ελπίδα στους ανθρώπους που την είχαν ανάγκη. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που στη ζωή του μπαίνει μία γυναίκα. 
Μια γυναίκα με διαταραγμένη προσωπικότητα, η οποία πιστεύει στη μαγεία με ένα δικό της αρρωστημένο τρόπο, οδηγώντας τον ήρωα της ιστορίας σε τόσο σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια που ούτε ο πιο νοσηρός νους θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας το παρακάτω link:

http://www.matwmenaixni.com/p/blog-page_10.html

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου

Σκηνοθεσία - Φωτογράφηση: Αντώνης Μανδράνης
Ηθοποιοί: Στέλιος Καλαθάς
Φιλολογική επιμέλεια: Μαρία Ζαφείρη
Art Design Ματωμένα Ίχνη: Διονύσης Βεργίνης

Ο Στέλιος Καλαθάς, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στο θέατρο και στη θεατρική εκπαίδευση, έχει αναπτύξει μια μοναδική βιωματική μέθοδο, τη «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ», που αναδεικνύει τη δυναμική των συναισθημάτων και την αυτοέκφραση μέσα από κώδικες υποκριτικής.


Ο  Πολυχώρος Τέχνης και Έκφρασης +αίσθημα δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει όλες τις μορφές τέχνης, έκφρασης  και δημιουργίας. Διακρίνεται από την υψηλή του αισθητική και την λειτουργικότητά του.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah