Ο Στράτος Τζώρτζογλου στα "Ματωμένα Ίχνη" της Τζένης Κοσμίδου

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ποζάρει ως «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι» εγκαινιάζοντας την πρώτη ιστορία της σειράς ιστοριών της Τζένης Κοσμίδου με τίτλο «Ματωμένα Ίχνη».
   Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παραποιημένα στοιχεία για ευνόητους λόγους.
  Οι ιστορίες θα φιλοξενούνται στο www.mytheatro.gr και έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα δοθεί μια έκθεση που θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των ηθοποιών καθώς και σχετικά γλυπτά της συγγραφέως τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

  Η ιστορία «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι» αναφέρεται στην ψύχωση του Άλεν (Στράτος Τζώρτζογλου), ενός ωραίου άντρα με την εμφάνιση του, την οποία κατάφερε να μεταδώσει στην σύντροφο του Αλίσια (Ναταλια Σολεντατ Πετσαλη), ενισχύοντας την προσωπική της ψύχωση η οποία είναι η αρρωστημένη αγάπη για το άτομο του.
  Διαβάζοντας αυτές της γραμμές κάποιος μπορεί να υποθέσει πως πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, δεν ξέρω όμως αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι μια ιστορία που άφησε πίσω της τρείς νεκρούς. Η απάντηση είναι δική σας.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία ακολουθώντας το παρακάτω linkhttp://www.mytheatro.gr/enas-alliotikos-ntorian-grey-matomena-ixnh-tzenh-kosmidoy/

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της σειράς ιστοριών «Ματωμένα Ίχνη» ακολουθώντας το παρακάτω link: http://www.youtube.com/watch?v=J53sriL-y5E

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ιστορίας: «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι» ακολουθώντας το παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=W9J8X_MK0Uk


Συντελεστές της ιστορίας: «Ένας αλλιώτικος Ντόριαν Γκρέι»

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου
Ηθοποιοί: Στράτος Τζώρτζογλου, Ναταλια Σολεντατ Πετσαλη
Φιλολογική επιμέλεια: Μαρία Ζαφείρη
Φωτογράφηση: Ivalina Dakova
Art Design Ματωμένα Ίχνη: Διονύσης Βεργίνης
Το μακιγιάζ των ηθοποιών είναι μια ευγενής χορηγία των ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Συντελεστές του trailer «Ματωμένα Ίχνη»

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Τζένη Κοσμίδου
Αφήγηση: Χάρης Ρώμας, Βαγγέλης Δουκουτσέλης
Φιλική Συμμετοχή: Σίσσυ Ματζηρίδου - Άγγελος Παύλου
Πρωτότυπη Μουσική: Tenorman
Τίτλος Τραγουδιού: Psychotic Soundtrak
Εικόνα φινάλε: CGI Artist/Designer Διονύσης Βεργίνης

Εικονοληψία - Επεξεργασία Εικόνας - Μοντάζ: Αντώνης Μαδρανής
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah