Τα Υλικά που
θα χρειαστείτε
Μία Φραντζόλα
ψωμί (μπαγιάτικο)
4-5 αυγά
λάδι
ζάχαρη
2-3 ποτήρια
γάλα
Εκτέλεση
Αρχίζουμε
κόβοντας το ψωμί σε μέτριες φέτες . Έπειτα βάζουμε το γάλα σε ένα μπολ, και σε
ένα άλλο τα αυγά (αφού τα χτυπήσουμε καλά). Μόλις κάψει το λάδι στο
τηγάνι, παίρνουμε κάθε μία φέτα
ξεχωριστά και αφού την βουτήξουμε πρώτα στο γάλα, τη βουτάμε και στα χτυπημένα
αυγά. Μία- μία τις τηγανίζουμε για λίγα λεπτά ίσα-ίσα μέχρι να πάρουν λίγο
χρώμα.
Ύστερα, τις
βάζουμε σε μία πιατέλα και τις σερβίρουμε πασπαλισμένες με ζάχαρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου