Ο Αττίλα Ολγκάτς

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Ισχυρή και ηχηρή σφαλιάρα έδωσε στους Ελληνες φίλους του «τουρκικού λαού», ο εγκληματίας Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς , που ομολόγησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, στην Τουρκία, ότι κατά την διάρκεια της εισβολής στην Κύπρο , σκότωσε δέκα Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους, ανάμεσα στους οποίους και ένα δεκαεννιάχρονο !!!
Η πράξη που ομολόγησε ο τούρκος εγκληματίας- γιατί είχε τύψεις συνείδησης- δεν είναι η μοναδική, βέβαια. Χιλιάδες άλλοι ελληνοκύπριοι και ελλαδιτες δολοφονήθηκαν από τους τούρκους το 1974 και 1600, περίπου, ελληνικές οικογένειες περιμένουν από το 1974 τα παιδιά, τα αδέλφια και τους πατέρες τους, εξαφανισμένους από τότε, που σύμφωνα με ομολογίες του Ραουφ Ντενκτάς και άλλων, ο «τούρκικος λαός» τους παρέδωσε σε κάποιους παραστρατιωτικούς να τους εξοντώσουν.

Οι Τούρκοι δεν συνήθισαν, τους λαούς που εξόντωσαν, με ομολογίες των εγκλημάτων τους. Δεν είχαν ποτε τύψεις συνείδησης. Αντίθετα, κάθε φορά που γίνεται λόγος για τις γενοκτονίες σε βάρος των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου, στο παρελθόν, των Κούρδων σήμερα., ή δεν λένε τίποτε, ή κατακεραυνώνουν με βρισιές και απειλές, εκείνους που τόλμησαν να τους καταγγείλουν σαν εγκληματίες.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός κατάγγειλε- και μπράβο του- μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων, που τους έβλεπαν στην τηλεόραση, τον δολοφόνο Εβραίο πρόεδρο Σιμόν Πέρες για τα εγκλήματα του στην Παλαιστίνη.

Έπρεπε , ο Τούρκος πρωθυπουργός, να μνημονεύσει μ' ένα αϊσιχτίρ και την αδέκαστη εκεινη δικαστίνα του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης, τη διαβόητη Κάρλα Ντελ Πόντε, που εξαφανίστηκε και δεν παραπέμπει με την κατηγορία της γενοκτονίας και των εγκλημάτων πόλεμου τους Εβραίους ιθύνοντες, όπως δεν παρέπεμψε και τον αρχιεγκληματία Μπιλ Κλίντον, που εξόντωσε με τα αεροπλάνα και τις βόμβες του χιλιάδες Σέρβους, ενώ παρέπεμψε αυτή η κύρια τον Σλομπονταν Μιλόσεβιτς και τον Ράντοβαν Κάραζιτς, που μάχονταν κατά των Αμερικανών ιμπεριαλιστών, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους.

Δεν παρέπεμψε η Κάρλα Ντελ Πόντε ουτε τους τούρκους ιθύνοντες για τα εγκλήματα γενοκτονίας σε βάρος των Αρμένιων , των Ελλήνων του Πόντου και της Κύπρου και των Κούρδων. Πρέπει να θυμάται η κύρια Ντελ Πόντε ότι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο , το έγκλημα της γενοκτονίας δεν παραγράφεται, όσα χρονια και να περάσουν.

Που θα πάει το πράγμα, θα είμαστε πάντα εχθροί με τους Τούρκους; Όχι, βέβαια. Όταν και οι Τούρκοι εκπολιτιστούν, ζητήσουν συγγνώμη για τα εγκλήματα τους και σταματήσουν να διαπράττουν νέα, και σταματήσουν , επίσης, και την πολιτική ασυδοσία, που τους παρέχει απλόχερα η αμερικανική πολιτική- όταν δολοφονούσαν τους πόντιους είχαν την αμέριστη συμπαράσταση των Γερμανών και των Ρώσων- τότε μπορούμε να γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι.

Μέχρι τότε, όχι χαϊδέματα!!

Santeos
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah