Συστατικα: 1 κιλο μαυρα λαχανα,1/4 μαυρα φασολια,1 μετριο κρεμμυδι,1 φλυτζανι λαδι,αλατι ,πιπερι, μιση τσουσκα,2 κουταλιες της σουπας ρυζι,1/2 κουταλακι σαλτσα,κοκκινο πιπερι γλυκο.
Εκτελεση:Βραζουμε τα φασολια και τα στραγγιζουμε.Σε μια κατσαρολα αχνιζουμε το μισο κρεμμυδι με λιγο λαδι και αφου εχουμε πλυνει τα λαχανα κα τα εχουμε κοψει τα βαζουμε στην κατσαρολα να αχνιστουν προσθετοντας 2 ποτηρια νερο.Οταν μισοψηθουν προσθετουμε τα φασολια ,το ρυζι,αλατι , πιπερι,τσουσκα και τη σαλτσα.
Τα αφηνουμε να βρασουν σε μετρια θερμοκρασια περιπου για μιση ωρα.Μετα βαζουμε σε ενα τηγανι το υπολοιπο λαδι και το κρεμμυδι και το τσιγαριζουμε.Αφου κοκκινισει το κρεμμυδι προσθετουμε μιση κουταλια της σουπας κοκκινο πιπερι γλυκο.
Το ριχνουμε στην κατσαρολα με τα φασολια και ανακατευουμε
Εκτελεση:Βραζουμε τα φασολια και τα στραγγιζουμε.Σε μια κατσαρολα αχνιζουμε το μισο κρεμμυδι με λιγο λαδι και αφου εχουμε πλυνει τα λαχανα κα τα εχουμε κοψει τα βαζουμε στην κατσαρολα να αχνιστουν προσθετοντας 2 ποτηρια νερο.Οταν μισοψηθουν προσθετουμε τα φασολια ,το ρυζι,αλατι , πιπερι,τσουσκα και τη σαλτσα.
Τα αφηνουμε να βρασουν σε μετρια θερμοκρασια περιπου για μιση ωρα.Μετα βαζουμε σε ενα τηγανι το υπολοιπο λαδι και το κρεμμυδι και το τσιγαριζουμε.Αφου κοκκινισει το κρεμμυδι προσθετουμε μιση κουταλια της σουπας κοκκινο πιπερι γλυκο.
Το ριχνουμε στην κατσαρολα με τα φασολια και ανακατευουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου