Συστατικα: 1 ποτηρι κορκοτο,4 ποτηρια νερο,1/2 φλυτζανι λαδι,1/2 κιλο γιαουρτι στραγγιστο,1 μετριο κρεμμυδι,αλατι.
Εκτελεση: Πλενουμε το κορκοτο και το βαζουμε να βρασει με νερο και αλατι σε μετρια θερμοκρασια.
Αφου ψηθει το κορκοτο(μεχρι να μαλακωσει το σταρι) βαζουμε σε ενα τηγανι το λαδι και το κρεμμυδι κομμενο σε ψιλες φετες και το τσιγαριζουμε.
Αυτο το μιγμα το ριχνουμε μετα στην σουπα.Απο την σουπα παιρνουμε λιγο ζωμο και διαλυουμε σε αυτον το γιαουρτι,το ριχνουμε μετα στη σουπα και το ανακατευουμε.
Εκτελεση: Πλενουμε το κορκοτο και το βαζουμε να βρασει με νερο και αλατι σε μετρια θερμοκρασια.
Αφου ψηθει το κορκοτο(μεχρι να μαλακωσει το σταρι) βαζουμε σε ενα τηγανι το λαδι και το κρεμμυδι κομμενο σε ψιλες φετες και το τσιγαριζουμε.
Αυτο το μιγμα το ριχνουμε μετα στην σουπα.Απο την σουπα παιρνουμε λιγο ζωμο και διαλυουμε σε αυτον το γιαουρτι,το ριχνουμε μετα στη σουπα και το ανακατευουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου