Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Friend of Facebook
Ο Γιος του Προμηθέα
Ο Ζοζεφέν Πελαντάν, η Συμβολική Τέχνη και η Υλοποίηση του Ιδεατού
Νέα Κυκλοφορία και 1η μεγάλη παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη

 

Νέα Κυκλοφορία!

Οι εκδόσεις Δαιδάλεος έχουν την χαρά και την τιμή να σας παρουσιάσουν το καινούργιο βιβλίο της ακαδημαικού Σάσσα Μεταλληνού Chaitow "Ο Γιος του Προμηθέα: Ο Ζοζεφέν Πελαντάν, η Συμβολική Τέχνη και η Υλοποίηση του Ιδεατού".

Μια μοναδική περιήγηση στην μεταφυσική και την γοητεία της Συμβολικής Τέχνης που θίγει ένα άκρως επίκαιρο ερώτημα: κατά πόσο η φιλοσοφία και το Κάλλος έχουν κάποιο χειροπιαστό νόημα για την εποχή μας;

Μάθετε περισσότερα για τα περιεχόμενα του νέου βιβλίου εδώ.
 
Στοιχεία Βιβλίου
Σελίδες: 222
Διαστάσεις: 16Χ23
Τιμή: 15 ευρώ
Για παραγγελίες: info@daidaleos.gr
τηλ:  2311 27 28 03 


 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα μας

Η Σάσσα Μεταλληνού Chaitow γεννήθηκε στην Αγγλία το 1978. Με παράλληλες πτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνιολογία και τη Ζωγραφική, το 2004 απέκτησε ΜΑ Αγγλικής Φιλολογίας (Παν/μιο Ινδιανάπολης), και το 2008 ΜΑ Ιστορίας Δυτικού Εσωτερισμού (Παν/μιο Έξετερ). Από το 2010 είναι υποψήφια διδάκτωρ Λογοτεχνίας και Μυθολογίας στο Παν/μιο Έσσεξ.
Αρθρογραφεί σε περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Συμμετέχει σε συλλογικά έργα γενικού και ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, και με εισηγήσεις της σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια για την Ιστορία Τέχνης κι Εσωτερισμού. Είναι μέλος των διεθνών ακαδημαϊκών συλλόγων ESSWE (έρευνα Δ. Εσωτερισμού), BASR (Θρησκειολογία) και σύμβουλος του ακαδημαϊκού δικτύου WEAVE (μελέτη εσωτερισμού και τέχνης).

Για επικοινωνία με την συγγραφέα
www.sashachaitow.co.uk

Βιβλιοπαρουσίαση!

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
στις 19:30, στο cafe Ζώγια (Κομνηνών 18) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Οι εκδόσεις Δαιδάλεος και η συγγραφέας και ακαδημαϊκός Σάσσα Μ. Chaitow σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η θεολόγος και συγγραφέας Ευλαμπία Τσιρέλη, ενώ θα προλογίσει ο ψυχολόγος, συγγραφέας και διευθυντής των εκδόσεων Δαιδάλεος, Γιώργος Ιωαννίδης.


Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah