Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Νοέλια: Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Στεφάνου

Νοέλια: Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου

 Παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Στεφάνου

 

Το βιβλίο “Νοέλια: Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου” της Μαρίας Στεφάνου κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Πολυχώρο Αίτιον (Τζιραίων 8-10 | μετρό στάση Ακρόπολη)  

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του δεύτερου και τελευταίου μέρους της μυθιστορηματικής σειράς "Νοέλια" με τίτλο "Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου".
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Άρτεμις Βελούδου Αποκότου (Συγγραφέας του "Εφιάλτες: Συμβόλαιο Ψυχής"), αποσπάσματα θα διαβάσει η Μαρία Μπακάρα ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει και προλογίσει η βιβλιοκριτικός Αγγελική Κατσιμάρδου.

Από το οπισθόφυλλο διαβάζουμε
Δέσμια μιας πανάρχαιας προφητείας που εναποθέτει όλες τις ελπίδες για ειρήνη στη Ροδεσία πάνω στο γιο της, η Νοέλια έχει ήδη διαπιστώσει πως την έχουν εξαπατήσει. Μοναδική της διέξοδος για να ζήσει τη ζωή που της στέρησαν είναι η απόδρασή της από το σκοτεινό κάστρο του Μαύρου Ρόδου, μαζί με τον αγαπημένο της αξιωματικό, Φιλίπ. Όμως τα πλάσματα του νερού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και εκμεταλλεύονται τη μία και μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται ανατρέποντας τα γεγονότα. Κρυμμένη φυγάς για τη μια φυλή, καταζητούμενη για την άλλη, η Νοέλια θα έρθει αντιμέτωπη μ’ εχθρούς και φίλους, συνωμότες και πιστούς ακόλουθους, και θα δει ένα ένα τα μυστικά του παρελθόντος ν’ αποκαλύπτονται έως ότου θα φτάσει στην αλήθεια. 
«Η ατμόσφαιρα του Ρόδου σκοτεινή, με μια στάλα μελαγχολικής γοητείας που σα μελωδία πλανιέται σε κάθε αράδα του βιβλίου. Η συγγραφέας πλέκει έντεχνα την ιστορία της με φόντο έναν ολοκαίνουριο ταραχώδη αλλά και όμορφο κόσμο και με πρωταγωνιστές, ανθρώπους και πλάσματα δεμένα στις επιταγές της ζωής τους, των συναισθημάτων τους και των δεσμών τους.»
Γεωργία Κακαλοπούλου – συγγραφέας

«Η ιστορία αυτή είναι ένα παραμύθι, ένα επικό παραμύθι γεμάτο δράση και αγωνία, δολοπλοκίες και προδοσίες, σκοτεινά μυστικά και συνωμοσίες, έναν πόλεμο που απειλεί να ξεσπάσει πιο αιματηρός από ποτέ, την αξία του όρκου του αίματος και την υποχρέωση του να ακολουθεί κανείς τους όρκους του, την πίστη σε κάτι καλύτερο ακόμα και όταν τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και όλα αυτά, τοποθετημένα σε ένα επιβλητικό, μεσαιωνικό θα λέγαμε φόντο.»
Γιώτα Παπαδημακοπούλου – συγγραφέας

«Το  “Νοέλια” τολμώ να πω πως με ταξίδεψε σε κόσμους φανταστικούς αλλά συνάμα τόσο οικείους. Κι αυτό ήταν πραγματικά η μαγεία! Έρωτας ξεκινά καθώς η κόκκινη κλωστή της Μαρίας ξετυλίγεται από την ανέμη.. και γίνεται ιστορία! Μια ιστορία συναρπαστική , σε ένα παραμύθι για μεγάλους!»
Βάσια Ακαρέπη – συγγραφέας

Σχετικά με την συγγραφέα
Η Μαρία Στεφάνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό Αττικής από οικογένεια Μικρασιατικής καταγωγής. Από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη αγάπη για το θέατρο και ασχολήθηκε ενεργά με αυτό συμμετέχοντας για αρκετά χρόνια σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες.
Σπούδασε υποκριτική και παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου και σεναρίου στο Θέατρο των Αλλαγών. Συμμετείχε κατά την διάρκεια των σπουδών της για μαθησιακούς λόγους σε τρεις ταινίες μικρού μήκους όπως και σε γνωστή τηλεοπτική σειρά (Δέκατη Εντολή).
Το 2008 δημιούργησε το Bella and Edward Forum (bellandedward.org), έναν διαδικτυακό τόπο για τους θαυμαστές της τετραλογίας βιβλίων της Stephenie Meyer Twilight Saga (Έπος του Λυκόφωτος) το οποίο αριθμεί πάνω από 2.500 εγγεγραμμένα μέλη, παραμένοντας σταθερά μέχρι και σήμερα μέσα στα πρώτα δέκα φόρουμ της χώρας μας βάσει επισκεψιμότητας και κινητικότητας.
Παράλληλα, δημιούργησε προσωπικό ιστολόγιο όπου αναρτούσε τα συγγραφικά της έργα, ενώ το 2011 έγραψε και εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα “Σιωπή στο Σκοτάδι” από τις εκδόσεις iWrite.
Είναι φανατική αναγνώστρια βιβλίων, λατρεύει τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα ταξίδια και κατά καιρούς αρθρογραφεί σε διαδικτυακές εφημερίδες και περιοδικά.
Διαμένει στον Κορυδαλλό με τον σύζυγο της και την εξάχρονη κόρη της ενώ παράλληλα εργάζεται σε γνωστή εμπορική επιχείρηση.
Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου” είναι το τρίτο της μυθιστόρημα που εκδίδεται και αποτελεί τη συνέχεια και το τέλος του επικού παραμυθιού “Νοέλια”.



Για επικοινωνία με τη συγγραφέα επισκεφτείτε: www.mariastefanou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah