Ο Σύγχρονος Ηγεμόνας

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Σπύρος Κατράμης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου τους βιβλίου, με τίτλο "Ο Σύγχρονος Ηγεμόνας - οι 100 εντολές".
Για το βιβλίο εκτός απο τον ίδιο, θα μιλήσει και η Ζωή Μακρονάσιου (Ειδική παιδαγωγός, Γλωσσολόγος-Φιλόλογος, Μάστερ στη Σχολική Ψυχολογία).
Αποσπάσματα απο το βιβλίο θα διαβάσει ο Γιώργος Στρατής (δικηγόρος Αθηνών).



Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Η πολιτική ή, µάλλον, το πολιτικό παιχνίδι, όσο κι αν καθορίζει τη ζωή µας, δεν παίζεται πάνω στη σκηνή αλλά στα παρασκήνια. Υπαγορεύεται από συµφέροντα, τα οποία δεν έχουν καµία σχέση µε τον άνθρωπο και για την ικανοποίηση των οποίων οι άνθρωποι χρησιµοποιούνται ως µέσον, χωρίς ενδοιασµούς και χωρίς την παραµικρή τύψη.
Φαίνεται ότι οι πολιτικοί ενεργούν τηρώντας πειθήνια και µε σπουδή έναν άγραφο «κώδικα πολιτικής τεχνικής», σύµφωνα µε τον οποίον ηθικό, νόµιµο και σκόπιµο είναι οτιδήποτε εξασφαλίζει την κατάκτηση και τη διατήρηση της εξουσίας.
Στα γρανάζια του σύγχρονου απάνθρωπου και καταπιεστικού πολιτικού µηχανισµού, που υπαγορεύεται από την οικονοµία και κάθε άλλο παρά αποσκοπεί στην ευηµερία της κοινωνίας, ο άνθρωπος συνθλίβεται όλο και περισσότερο και τελικά διαµελίζεται.
Δείτε περισσότερα εδώ .
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:


Ο Σπύρος Κατράμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια έκανε διδακτορικό στη Γαλλία, στο Πανεπιστήμιο της Grenoble. Στη Γαλλία έκανε επίσης και σπουδές φωτογραφίας. Παρακολούθησε για δύο χρόνια μαθήματα γραφολογίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Γραφολογίας.
Είναι δικηγόρος και, όταν το απαιτούν οι περιστάσεις, advocatus diaboli.
Έχει γράψει ένα Ελληνο-Ιταλικό Λεξικό Νομικών Όρων και ένα Ιταλο-Ελληνικό Λεξικό Νομικών Όρων, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη.
Από τις εκδόσεις iWrite κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του «Εγχειρίδιο Λογικής Αυτοάμυνας», που έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah