Οι Μικροί Εξερευνητές στα Public

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Οι Εκδόσεις iWrite σας προσκαλούν σε μια μοναδική παρουσίαση των παραμυθιών επαυξημένης πραγματικότητας, με τίτλο "Οι Μικροί Εξερευνητές", στο βιβλιοπωλείο Public.
Ποτέ άλλοτε η εκπαίδευση δεν έγινε ποιο διασκεδαστική! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια σειρά βιβλίων με τίτλο "Οι μικροί εξερευνητές" ζωντανεύουν με την βοήθεια της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας τα μεγάλα μυστήρια του διαστήματος, τα πλάσματα της φαντασίας, τα ψάρια του βυθού, τα ζώα της φάρμας, κάνουν σαφάρι και ταξιδεύουν στα μεγαλύτερα μνημεία του κόσμου. Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί αυτό τον μαγευτικό κόσμο με μόνα εργαλεία το κινητό ή το τάμπλετ μας και φυσικά την ξεχωριστή σειρά βιβλίων "Οι Μικροί Εξερευνητές"
Λίγα λόγια για τα παραμύθια:

Τα βιβλία αυτά εκμεταλλεύονται τη σύγχρονη τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία είναι ικανή να παντρέψει τρισδιάστατα μοντέλα, κίνηση και ήχους με ένα κλασικό βιβλίο κάνοντάς το να… ζωντανέψει με μαγικό τρόπο μπροστά στα μάτια σας!
Και όλο αυτό το «πάντρεμα» γίνεται με έναν τρόπο πολύ διακριτικό, ώστε να μην χάνεται η μαγεία στα μάτια μικρών και μεγάλων. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet (Αndroid, iPhone ή iPad), το application των Μικρών Εξερευνητών που προσφέρουμε δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας μας, του Google Play Store και του iTunes, καθώς και ένα από τα έξι μαγικά βιβλία του Παππού που θα δείτε παρακάτω.
Αν θέλετε λοιπόν να ζήσετε τη μαγεία του να μην διαβάζεις απλά για ένα ζώο, ένα μνημείο, έναν πλανήτη ή κάποιο πλάσμα, αλλά να το δεις να ζωντανεύει πάνω στο βιβλίο, να κινείται, να ακούσεις τι ήχους βγάζει ή ακόμα και να φωτογραφηθείς μαζί του… τότε η νέα γενιά παιδικών βιβλίων του iWrite.gr, τα «Μαγικά Βιβλία του Παππού», μπορούν να στο προσφέρουν δίχως αμφιβολία!
Η σειρά "Οι Μικροί Εξερευνητές" αποτελείται απο 6 διαφορετικά παραμύθια με τους παρακάτω τίτλους:
-Στη Φάρμα των Ζώων
-Στον Βυθό της Θάλασσας
-Στο Σαφάρι
 -Στα Μνημεία του Κόσμου!
-Τα Πλάσματα της Φαντασίας!
-Διάστημα!


Δείτε περισσότερα εδώ .
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah