Η Πέμπτη εποχή

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γιάννης Μαρτζούκος , σας παρουσιάζουν το νέο του βιβλίο με τίτλο "Η Πέμπτη Εποχή". 
 
Από το οπισθόφυλλο...
Μέσα στα πανάρχαια μυστικά του πλανήτη μας, όταν ακόμα αυτός ήταν λάβα και νερό, βρίσκεται η αλήθεια για το παρελθόν του όπως και η πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου. Τρεις μεγάλες εποχές υπήρξαν πριν τη σημερινή που ζούμε, την Τέταρτη. Ποιοί είναι αυτοί που ορίζουν την αρχή και το τέλος τους; Η Πέμπτη εποχή βρίσκεται προ των πυλών και όλα εξαρτώνται από τον δέκατο βασιλιά που πρέπει να βρει τις χαμένες γνώσεις και δυνάμεις του ώστε να πάρει από το χέρι τον άνθρωπο και να τον οδηγήσει στο πεπρωμένο του.
Μία σειρά από ανεξήγητες συμπτώσεις θα είναι η αφορμή για τον αρχαιολόγο Οδυσσέα Νέζη και τον αρχιτέκτονα Κρίστοφερ Μπάλντουιν να ανακαλύψουν το προσωπικό τους παρελθόν και να μπουν στα άγνωστα μονοπάτια μίας ιστορίας που θα τους οδηγήσει ίσως στο μεγαλύτερο μυστικό που κρύβεται βαθιά μέσα στο γένος του ανθρώπου. Την αποστολή και τον προορισμό του…
Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.



Λίγα λόγια για τον συγγραφέα...
Ο Γιάννης Μαρτζούκος γεννήθηκε µέσα στην καρδιά του χειµώνα του 1980 στην Αθήνα. Η Κέρκυρα, η Χαλκίδα και η Πάνορµος της Μικράς Ασίας ζουν µέσα στο αίµα του και µαρτυρούν σιωπηλά τα ίχνη των προγόνων του.
Πάντα του άρεσαν τα σχήµατα και τα χρώµατα, το µολύβι και το πινέλο. Η τέχνη άρχισε να τον κερδίζει καθώς έβλεπε ότι του προσέφερε έναν πολύµορφο και πολύτροπο δρόµο επικοινωνίας και έκφρασης σκέψεων και συναισθηµάτων. Η τεχνολογία όµως έµπαινε δυναµικά  και σε συνδυασµό µε την αγαπηµένη του τέχνη, έπεσε στην αγκαλιά της γραφιστικής, µε την οποία απασχολείται επαγγελµατικά κατά τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ως καλλιτέχνης, η φαντασία είναι το οξυγόνο του και µέσω αυτής δηµιουργεί εικόνες και κόσµους. Το οξυγόνο όµως υπάρχει παντού, έτσι και η φαντασία µπορεί να αποτυπωθεί πάνω σε ένα λευκό χαρτί, στην οθόνη του υπολογιστή ή και µέσα από τις λέξεις.

Είναι αριστερόχειρας και λατρεύει τη θάλασσα.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Santeos
| Design By Herdiansyah Hamzah